![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
jakiej pracy?jakiej opcji?
|
tzn mam opcja "prace i profesje" ale nie wyskakuje komunikat której mogę wybrać pracę. I jeszcze jedno każę sima poćwiczyć nalać drinki w barze, ale sim znika gdzieś indziej i jeszcze raz znowu to samo. Coś nie tak?
|
naprawdę ciężko Cię zrozumieć...
jeśli chodzi o samozatrudnienie,czyli profesje,to sim musi mieć rozwiniętą choć trochę umiejętność,w której chce pracować,np.ogrodnictwo czy malowanie. wtedy jedziesz do ratusza i w nim możesz się zarejestrować. a co do baru to nie wiem. |
Jak nie za bardzo rozumiesz, to pokażę filmik. Żebyś szybciej docierał
chodziło z baru ;/ http://img259.imageshack.us/i/videod.mp4/ |
nie wiem czy to jest spowodowane,może jakiś mod lub dodatek z internetu coś psują?
próbowałaś wywalić wszystkie dodatki z internetu? ostatecznie możesz zrobić reinstalkę i zobaczyć,czy nadal masz taki błąd. |
|
niektóre mody nie są zaktualizowane do Kariery,może dlatego bar Ci nie działał.
ale rozumiem,że problem już rozwiązałaś? |
oczywiście niektóre mody, na pewno wszystko zależy od aktualizacji tej gry. Np. my mamy 6.0.81, a mody mają starsze niż nowsze.
zespół kapeli też nie działał tak samo jak bar, praca również. :( Tak już problem zniknął. Mam nadzieję, że następny nowy dodatek będę uważać za fałszywych modów. |
jest jakiś cel życiowy związany z karierą łowcy duchów jak jest ot możecie podac jakie cech trzeba miec że ten cel się pojawił
|
@up jest cel życiowy "Paranormalny Profesjonalista", mnie się często trafiał gdy brałem cechę ekscentryka. Jak masz najnowszą łatę lub Po Zmroku to możesz wybrać cel życiowy bez względu na cechy Sima.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:44. |