TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

Bush 28.07.2010 10:36

Odp: Belle Rose

No to ja powiem tak:
Bardzo, ale to bardzo mi się podoba, tylko na razie nie komentuję aktualnych i nowych odcinków, bo powoli nadrabiam zaległości. ;)
Mam nadzieję, że niedługo uda mi się tego dokonać i będę "na czasie" z nowymi odcinkami. :D

rudzielec 28.07.2010 11:11

Cytat:

Napisał pensivelane (Post 1281692)
:O
3 zdjecie jest fantastyczne. Chce wiecej ;D

Spokojnie, jeszcze będzie więcej :D
Wyczekane lepiej "smakuje" :D

Cytat:

Napisał Kinkarus (Post 1281721)
Dopiero teraz nadrobiłam te odcinki których nie czytałam. Powód prosty: Wyjechałam nad morze. A więc... Mam ogromną nadzieję że Marco uda się przeprosic Li Mei. A ten Gabriel to naprawdę jakiś taki... nie teges :P Mam nadzieję że następny odcinek już niedługo! Jestem pełna podziwu dla twojej twórczości!!!

Nie ma sprawy, wiadomka że są wakacje ^^
A co do Marco to nic nie mówię, już raz się wygadałam (ba, nawet więcej niż raz! :D) więc teraz milczę jak głaz :D
Gabriel nie jest tam bez... albo nie , nie powiem :D
Ale wy mnie ciągniecie za języki (czasami nawet o tym nie wiecie! :D)
Co do odcinka, to fakt, już niedługo :)
I nie ma co podziwiać, to tylko zwykłe romansidło :D
Ale mimo wszystko dziękuję :redface:

Cytat:

Napisał zumzool (Post 1281723)
No to ja powiem tak:
Bardzo, ale to bardzo mi się podoba, tylko na razie nie komentuję aktualnych i nowych odcinków, bo powoli nadrabiam zaległości. ;)
Mam nadzieję, że niedługo uda mi się tego dokonać i będę "na czasie" z nowymi odcinkami. :D

coraz więcej ludzi mnie zaskakuje, w tym Ty moja droga :D
jest mi niezmiernie miło, że chce Ci się czytać, a już w ogóle, że Ci się podoba :)

@down: jak to mówią: "nie znalazł się jeszcze taki, co by każdemu dogodził" ;)
może następny będzie Ci się bardziej podobać ^^

lithium 28.07.2010 14:43

generalnie ten odcinek mi sie nie podobal :{ znow dialogi wydawaly mi sie jakies sztuczne, no i za duzo tych romantycznych pierdółek, zrobilo sie zdecydowanie za slodko! nie mniej jednak czekam na wiecej!

Searle 29.07.2010 17:29

Część czwarta: Bolesna prawda.

No to z Chrisa było niezłe ziółko. Głupia ta Li Mei, że nie uwierzyła Marco, tylko ślepo ufała swojemu byłemu chłopakowi (jestem na nią zła).

Podoba mi się postawa Sophie. I żal mi jej, bo mimo tego, że kocha Marco, to nie jest jakoś specjalnie zazdrosna i zależy jej na jego szczęściu, a nie na swoim.

Błędy:

Cytat:

- Nie chce jechać do szpitala
- chcę

Cytat:

- Pamiętam jak dowiedziałam się o tym wypadku... - odezwała się nagle – Nie wiedziałam co mam teraz ze sobą zrobić..
- wtedy

Cytat:

- Dlaczego nic nie zrobiłeś... I jeszcze przyjąłeś od niego zlecenie na mojego ojca... Ty chyba nie masz sumienia...
- tam gdzie są podkreślone wielokropki powinny być znaki zapytania.

Cytat:

chce ci pomóc to przetrwać...
- chcę

Searle 31.07.2010 13:00

Część pierwsza: Pojednanie.

No faktycznie to "pojednanie' było gorące :D Cieszę się, że mają to już za sobą, bo chodzili tylko tacy napaleni na siebie :)

Ciekawi mnie też dokładnie, co było napisane w tym liście do Dantego.
Musze przyznać, że brat czarnego charakteru jest fajniuśny :) Mam nadzieję, że będzie miał jeszcze nie jedną rólkę w tym FS :)

Cytat:

- Ku*wa, zwariuje!
- zwariuję

Cytat:

- Co ty mówisz... Przecież niczego takiego nie powiedziałem.
- Co ty mówisz?

Cytat:

to przysięgam, że to odpokutuje...
- pdpokutuję

Cytat:

Ale za nim to zrobię,
- zanim

Co do bonusu, to jestem w tej drugiej grupie, która nie lubi mięśniaków. Ale za to ma śliczne oczy - to mu trzeba przyznać :D

Może jeszcze dziś wezmę się za następny odcinek, jak się wyrobię ze sprzątaniem i kometami do innych FSów :)

Paulasia12 01.08.2010 15:04

Ach ... przeczytałam wszystko !!
I jestem pod wielkim wrażeniem. Masz dziewczyno talent i dosłownie zakochałam się w twoim fotostory =)
I masz już we mnie Wieeeelką fankę :D
a i czy ten Gabriel nie jest przypadkiem trochę podejrzany ? ;p
Czekam na odcinek !!!

PS Marco jest cuuuudny :) :) :)

Searle 01.08.2010 20:34

Przepraszam Cię, rudzielcu, ale nie dałam rady wczoraj (niezapowiedziani goście), a dziś od rana na wodą siedziałam, ale teraz wzięłam się, przeczytam i komentuję:

Część druga: Cierpienie

Odcinek trzyma w napięciu już od początku. Szkoda mi Erica, aczkolwiek nawet nie wiem, który to :)

Na ruda nie jestem zła, po prostu wykorzystała sytuację - zdarza się :) Sama potem pewnie będzie żałować, że tak postąpiła, więc pozostawiam to jej sumieniu.

Cytat:

- Colin, podaj swoją pozycje
- pozycję

Cytat:

Mają tu pralnie brudnych pieniędzy
- pralnię

Cytat:

wypadł przez nie jak kula z procy.
- kamień

Cytat:

W głowie mu się kręciło i zbierało go na wymioty.
- się mu

Cytat:

- Eric przypłacił tą akcje życiem.
- akcję

rudzielec 01.08.2010 21:30

Cytat:

Napisał Paulasia12 (Post 1284291)
Ach ... przeczytałam wszystko !!
I jestem pod wielkim wrażeniem. Masz dziewczyno talent i dosłownie zakochałam się w twoim fotostory =)
I masz już we mnie Wieeeelką fankę :D
a i czy ten Gabriel nie jest przypadkiem trochę podejrzany ? ;p
Czekam na odcinek !!!

PS Marco jest cuuuudny :) :) :)

Jej, miło mi :)
Kolejna osoba, której podoba się moje romansidło :P
Co do Gabriela to się nie wypowiadam, już sobie postanowiłam, że nikt niczego ze mnie nie wydusi :D
He he fajnie, że Marco ci się podoba ;)

Cytat:

Napisał Searle (Post 1284418)
Przepraszam Cię, rudzielcu, ale nie dałam rady wczoraj (niezapowiedziani goście), a dziś od rana na wodą siedziałam, ale teraz wzięłam się, przeczytam i komentuję:

Część druga: Cierpienie

Odcinek trzyma w napięciu już od początku. Szkoda mi Erica, aczkolwiek nawet nie wiem, który to :)

Na ruda nie jestem zła, po prostu wykorzystała sytuację - zdarza się :) Sama potem pewnie będzie żałować, że tak postąpiła, więc pozostawiam to jej sumieniu.

Nie ma za co przepraszać, cieszę się, że masz ochotę komentować i nadrabiać wszystkie odcinki :)
Po tytule wnioskuję, że jeszcze trzy części i będziesz na bieżąco, więc nie dużo Ci już zostało ;)

Kamis 01.08.2010 22:37

Uff...
Przyjechałam, przeczytałam. Już nie mam siły komentować, bo wiadomo, że wszystko super :)
Czekam na następny odcinek :D

Mroczny Pan Skromności 02.08.2010 06:29

Spokojnie, udało się nadrobić :D
Po pierwsze: podoba mi się Twój av :P
Po drugie: podoba mi się (coraz bardziej ;)) Twoje FS
Piszesz świetnie! Wprawdzie często mam wrażenie, że czytam kolejną oklepaną historię o wielkiej miłości, która jest w stanie pokonać wszelkie przeciwności... Czytając ostatnie odcinki zdałem sobie sprawę, że są setki podobnych historii. Ale to nie jest nic oklepanego :) Twój sposób opisywania jest godny podziwu, nie widzę przeszkód, żebyś napisała książkę :P Raczej łatwo domyślić się, jakie będzie zakończenie, ale i tak czekam w napięciu na rozwiązanie :)
Liczbowo: 10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:40.