![]() |
Odp: Belle Rose
No to ja powiem tak:
Bardzo, ale to bardzo mi się podoba, tylko na razie nie komentuję aktualnych i nowych odcinków, bo powoli nadrabiam zaległości. ;) Mam nadzieję, że niedługo uda mi się tego dokonać i będę "na czasie" z nowymi odcinkami. :D |
Cytat:
Wyczekane lepiej "smakuje" :D Cytat:
A co do Marco to nic nie mówię, już raz się wygadałam (ba, nawet więcej niż raz! :D) więc teraz milczę jak głaz :D Gabriel nie jest tam bez... albo nie , nie powiem :D Ale wy mnie ciągniecie za języki (czasami nawet o tym nie wiecie! :D) Co do odcinka, to fakt, już niedługo :) I nie ma co podziwiać, to tylko zwykłe romansidło :D Ale mimo wszystko dziękuję :redface: Cytat:
jest mi niezmiernie miło, że chce Ci się czytać, a już w ogóle, że Ci się podoba :) @down: jak to mówią: "nie znalazł się jeszcze taki, co by każdemu dogodził" ;) może następny będzie Ci się bardziej podobać ^^ |
generalnie ten odcinek mi sie nie podobal :{ znow dialogi wydawaly mi sie jakies sztuczne, no i za duzo tych romantycznych pierdółek, zrobilo sie zdecydowanie za slodko! nie mniej jednak czekam na wiecej!
|
Część czwarta: Bolesna prawda.
No to z Chrisa było niezłe ziółko. Głupia ta Li Mei, że nie uwierzyła Marco, tylko ślepo ufała swojemu byłemu chłopakowi (jestem na nią zła). Podoba mi się postawa Sophie. I żal mi jej, bo mimo tego, że kocha Marco, to nie jest jakoś specjalnie zazdrosna i zależy jej na jego szczęściu, a nie na swoim. Błędy: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Część pierwsza: Pojednanie.
No faktycznie to "pojednanie' było gorące :D Cieszę się, że mają to już za sobą, bo chodzili tylko tacy napaleni na siebie :) Ciekawi mnie też dokładnie, co było napisane w tym liście do Dantego. Musze przyznać, że brat czarnego charakteru jest fajniuśny :) Mam nadzieję, że będzie miał jeszcze nie jedną rólkę w tym FS :) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do bonusu, to jestem w tej drugiej grupie, która nie lubi mięśniaków. Ale za to ma śliczne oczy - to mu trzeba przyznać :D Może jeszcze dziś wezmę się za następny odcinek, jak się wyrobię ze sprzątaniem i kometami do innych FSów :) |
Ach ... przeczytałam wszystko !!
I jestem pod wielkim wrażeniem. Masz dziewczyno talent i dosłownie zakochałam się w twoim fotostory =) I masz już we mnie Wieeeelką fankę :D a i czy ten Gabriel nie jest przypadkiem trochę podejrzany ? ;p Czekam na odcinek !!! PS Marco jest cuuuudny :) :) :) |
Przepraszam Cię, rudzielcu, ale nie dałam rady wczoraj (niezapowiedziani goście), a dziś od rana na wodą siedziałam, ale teraz wzięłam się, przeczytam i komentuję:
Część druga: Cierpienie Odcinek trzyma w napięciu już od początku. Szkoda mi Erica, aczkolwiek nawet nie wiem, który to :) Na ruda nie jestem zła, po prostu wykorzystała sytuację - zdarza się :) Sama potem pewnie będzie żałować, że tak postąpiła, więc pozostawiam to jej sumieniu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Kolejna osoba, której podoba się moje romansidło :P Co do Gabriela to się nie wypowiadam, już sobie postanowiłam, że nikt niczego ze mnie nie wydusi :D He he fajnie, że Marco ci się podoba ;) Cytat:
Po tytule wnioskuję, że jeszcze trzy części i będziesz na bieżąco, więc nie dużo Ci już zostało ;) |
Uff...
Przyjechałam, przeczytałam. Już nie mam siły komentować, bo wiadomo, że wszystko super :) Czekam na następny odcinek :D |
Spokojnie, udało się nadrobić :D
Po pierwsze: podoba mi się Twój av :P Po drugie: podoba mi się (coraz bardziej ;)) Twoje FS Piszesz świetnie! Wprawdzie często mam wrażenie, że czytam kolejną oklepaną historię o wielkiej miłości, która jest w stanie pokonać wszelkie przeciwności... Czytając ostatnie odcinki zdałem sobie sprawę, że są setki podobnych historii. Ale to nie jest nic oklepanego :) Twój sposób opisywania jest godny podziwu, nie widzę przeszkód, żebyś napisała książkę :P Raczej łatwo domyślić się, jakie będzie zakończenie, ale i tak czekam w napięciu na rozwiązanie :) Liczbowo: 10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:40. |