![]() |
Odp: Vincent and Marco
Świetne :)
uśmiałam się, mało głupawki nie dostałam :P. WIĘCEJ,WIĘCEJ :D bez oceny liczbowej, bo brakuje :P |
:D :D :D
Ciesze się, że podobał wam się wymysł mojej chorej wyobraźni :P Dziękuję za bardzo pozytywne komentarze, które nastroiły mnie dzisiaj bardzo pozytywnie :D (aż się powtarzam haha :P) całkiem zapomniałam o tym temacie :| :D Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystkie komenty, naprawdę jest mi aż ciepło na sercu <333 :redface: może znowu wezmę się za pisanie :) |
Rudzielcu, chyba nie muszę pisać, że jest genialnie :P O tym sama dobrze wiesz. Dużo humoru (kto nie padł po info., iż Dante nosi damską bieliznę? :P) i nasza fanatyczna czwórka to sukces murowany :]. Nie mogłam z zaklinowanego Chrupka i zakochanej Libby :P. Jaka łagodna się (w stosunku do Collina) zrobiła :), aż o gwoździarce zapomniała :D
Cóż mogę powiedzieć? Czekam na następny. Do roboty! :D |
Bubelku: właśnie aż za łagodna :P!
Kiedy następny odcinek :>? |
Cytat:
z odcinkiem postaram się wyrobić w tym tygodniu, ale nie obiecuję ;) Libby będzie tam pełno Ciebie, mam nadzieję, że będziesz zadowolona :D na pewno spodoba ci się trzecie ciacho, którego imienia nie zdradzę :P Cytat:
|
Weeeeź, taki smak robisz, ty zUa!
yah, dużo libby ( tak sobie przypomniałam, jak waliłam, że ma być dużo Vincusia :D) Hmm... mam nadzieję, że ja też tam bd :D :P :) Nie mogę się doczekać :P |
Osz w mordę :O to jest...no nawet nie wiem jakie...brak mi słów :D
Normalne jak to czytam to za każdym razem leżę na podłodze :P Dziewczyny jak wy to robicie? :) |
Za tekst "Libby, maleńka" to bym go zabiła :P. Pierwsza reakcja na Juriego mi się bardzo podoba :D. Potem chyba znów zaczynasz robić ze mnie ciepłe kluchy :P.
Znów nie chcesz zdradzić imienia i każesz nam czekać :(. Biorąc pod uwagę sceny, które miały być z Colinem, to on chyba powinien być zazdrosny o blondasa, skoro tak go wprowadzasz. Ciekawa jestem, jak to tam sobie wykombinowałaś :P. Dużo mnie, yay :D. Spinaj poślady i do roboty :D! |
mhmy, o ty nie dobra :P jak mogłaś wstawić taki fajny fragment bez reszty odcinka ;D
czekam, czekam :) fajnie, ze Juri się pojawił. zapowiada się ciekawie... :D |
Cytat:
Przecież ja tam jestem jedyną normalną postacią :D smaku tylko narobiłaś... btw, witaj wśród żywych bubelku ;D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:58. |