![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą
wgrałam simsy ale jest kolejny problem otóż starsznie wolno sie gra ładuje juz czekam godzine i nic...
|
zapoznaj się regulaminem forum ,bo pisanie o pirackich wersjach gry grozi banem bodajże permanentnym i nie licz,ze ktoś Ci odpowie na zadane pytanie
|
Widzisz, dlatego trzeba oryginały kupować. Tak jak ja. : D
|
Cytat:
|
Piracka gra tym tylko się różni od oryginalnej, że za nią nie płaciliśmy... To ta sama gra, co oryginalna więc działa tak samo. Ale mniejsza o piractwo, ja też mam takie problemy z grą, że prawie nie gram w Simsy. Obecnie bawię się starym zapisem, sprzed instalacji Po Zmroku więc gra jakoś działa. Ale jak zaczynam grę od nowa, w dowolnym mieście, to po jakimś czasie zaczyna się zabawa w chowanego z moimi ludźmi. Znikają na potęgę.
|
Też chciałam kupić sobie ten dodatek, ale naczytałam się o różnych błędach dotyczących tej samej gry i chciałam sprawdzić jak to będzie na moim komputerze. Pewnie już bym się cieszyła płytką, gdyby nie fakt, iż gra kompletnie nie jest dopracowana. Nie załujecie trochę, że nie poczekałyście z kupnem do poprawienia błędów? To tak samo jak kupiłam podstawową grę - przed aktualizacjami było tragicznie :/
|
Ja napiszę o pewnym tricku, ale trzeba kogoś, kto się na tym zna :) A mianowicie "zgrać" płytę na komputerek i potem grać tylko z obrazem płyty.
Można też ściągnąć JEŻELI KUPISZ PŁYTĘ (ja nawet jak ściągnę grę, to kupuję i rejestruję oryginalną), to oszczędzi wysiłku, bo płyta jest chroniona. Bo nie widzę innego powodu, dla którego moja gra jest praktycznie bez błędów, jak to że ją inaczej instalowałam, korzystam z obrazu płyty i nie wchodzę przez launchera. Mojemu koledze samo wchodzenie przez plik startu gry, a nie launchera, przyspieszyło simsy :) |
czy ktoś ma pomysł,jak inaczej mogę zdobyć książki i przepisy niż kupując je w księgarni?
w Bridgeport okno księgarni mam puste i nie mogę niczego kupić,a nie chcę przeprowadzać simki gdzie indziej,bo jak na razie (odpukać!) tylko w tym mieście gra mi się nie ścina |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:46. |