TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

Levkoni 11.04.2011 18:11

Odp: Pytania i odpowiedzi

Pytanie do wszystkich: czy ktoś jeszcze z Was ma następujący problem? Otóż po śmierci sima w drzewku genealogicznym na portrecie widać jego ducha, a nie samego sima. Problem znika jeśli skasuje się nagrobek. Aczkolwiek ja zawsze mam nagrobki, tak więc kto ma taki sam problem? A jeśli ktoś miał i się z nim uporał, to niech poda sposób na wyleczenie tego buga, będę wdzięczny! :)

ultraviolence 11.04.2011 19:05

Cytat:

Napisał theground (Post 1387243)
Pytanie do wszystkich: czy ktoś jeszcze z Was ma następujący problem? Otóż po śmierci sima w drzewku genealogicznym na portrecie widać jego ducha, a nie samego sima. Problem znika jeśli skasuje się nagrobek. Aczkolwiek ja zawsze mam nagrobki, tak więc kto ma taki sam problem? A jeśli ktoś miał i się z nim uporał, to niech poda sposób na wyleczenie tego buga, będę wdzięczny! :)

Zauważyłam taki błąd, ale tylko w jednej rodzinie. Właściwie to mi to nie przeszkadza, więc z tym nie walczę :)

Przemeek 13.04.2011 12:16

Myślę o zakupie sims 3 wymarzone podroze i po zmroku na eadm. Pytanie brzmi: Czy można 2 razy instalowac gre ? I czy wogole moge miec podstawe wersje plytowa a to z eadm? Po na allegro to wychodzi duzo taniej i sie zastanawiam gdzie haczyk.....

hellraiser 13.04.2011 13:46

Cytat:

Napisał theground (Post 1387243)

Tak się zrobiło po którejś tam aktualizacji i tak już zostało. Irytuje mnie to trochę. Jak to zwalczyć - nie wiem. Może kiedyś EA się ocknie i to naprawi...

Björk 13.04.2011 13:50

Cytat:

Napisał Przemeek (Post 1387867)
Myślę o zakupie sims 3 wymarzone podroze i po zmroku na eadm. Pytanie brzmi: Czy można 2 razy instalowac gre ? I czy wogole moge miec podstawe wersje plytowa a to z eadm? Po na allegro to wychodzi duzo taniej i sie zastanawiam gdzie haczyk.....

Można kilka razy instalować grę. Chyba łącznie na 5 komputerach może być zainstalowana jednocześnie. I nie ma konfliktów z podstawą na płytach.

Przemeek 13.04.2011 14:08

No to bardzo fajnie to jest to samo co pudelkowa tylko tansza. No to gdzie jest ten haczyk?

Björk 13.04.2011 16:43

Nie chcę by zabrzmiało to jak teoria spiskowa ;), ale... no może się zdarzyć, że na allegro ktoś Ci sprzeda fałszywy klucz i nie ściągniesz żadnej gry... Po prostu dobrze sprawdź sprzedawcę, poczytaj jakie ma komentarze. Bo jeżeli zakupisz w sklepie EA, to tam wcale nie jest specjalnie tańsza (a nawet gry są droższe niż np. w promocji w jakiejś sieci supermarketów), no ale jest pewność, że działają... I masz podstawy do reklamacji.

Di90 15.04.2011 09:16

Hej, mam takie małe pytanie, czy ktoś z Was powie mi czy mogę jakoś sprawdzić jaki procent dodatków z internetu program załadował mi do gry? Mam 5 GB dodatków i za każdym razem, gdy chcę odpalić grę program widzi jakieś nowe rzeczy, a instalowanie tego za każdym razem jest nudne... Czy istnieje jakiś sposób żeby sparwdzić ile już zainstalowało lub żeby zainstalować wszystko na raz?

Ilona 15.04.2011 10:53

Cytat:

Napisał Di90 (Post 1388686)
Hej, mam takie małe pytanie, czy ktoś z Was powie mi czy mogę jakoś sprawdzić jaki procent dodatków z internetu program załadował mi do gry? Mam 5 GB dodatków i za każdym razem, gdy chcę odpalić grę program widzi jakieś nowe rzeczy, a instalowanie tego za każdym razem jest nudne... Czy istnieje jakiś sposób żeby sparwdzić ile już zainstalowało lub żeby zainstalować wszystko na raz?

Zainstalowane sim3packi przenieś w inne miejsce,nie trzymaj ich w Downloads,to się nie pogubisz,które już są zainstalowane,a które nie

Di90 15.04.2011 11:13

Cytat:

Napisał ilona (Post 1388702)
Zainstalowane sim3packi przenieś w inne miejsce,nie trzymaj ich w Downloads,to się nie pogubisz,które już są zainstalowane,a które nie

Czyli jednym słowem pliki z Downloads mogę przenieść dajmy na to na inny dysk i gra nie będzie o nie pytać a program instalacyjny nie będzie się gubić i instalować tych samych rzeczy? I mam jeszcze jedno pytanie, czy jakbym teraz pokasowała wszystkie zainstalowane dodatki, albo wywaliła je z Downloads i po kilkanaście plików wrzucała i instalowała to gra nie zeświruje?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:01.