![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Powinni dodać suwak wzrostu w CAS
|
Porando zluzuj zejdź na Ziemię :P
Raczej tego sterowania by nie było , bo gdyby było w szkole , to i by było w pracy , a od tego by mi się odechciało grac :P , zresztą chyba nie tylko mi , a z tym Suwakiem na Wzrost to Było spoko ale EA i tak by tego nie zrobiło , a szkoda Micheal Jordan byłby jak znalazł , Simy upawiały by więcej sportu , byłyby chudsze Ja raz Marty'm Keatonem odchudziłem wszystkich facetów w Mieście , przez pomyłkę skończyło się to Romansem między nim a Jack'iem Bunchem :D U Mnie zawsze on jest gejem ( Marty ) i zawsze zdradza Justine , nie chcę się rozpisywac ani robic offtopu Jestem ciekaw Jak będzie wyglądało owłosienie na klacie :P |
Ja natomiast jestem ciekaw jakie teraz "stworzenie" zrobią. Może karła, albo krasnoludka :D
|
co do sterowania w szkole - jeżeli już, to wątpię, żeby dodali takie coś w dodatku rozszerzającym. gdyby mieli dać, to daliby w TheSims 4 lub coś w tym rodzaju :P
|
racja połówka ale ja tego nie chce i już
PS. Znana jest już dokładna data premiery? |
Na razie wiadomo , że tylko w Maju/Czerwcu 2011
|
Bluszczyk,mogę mieć swoje zdanie =.= I tak,jestem na Ziemi.A jak już ZAMIERZACIE coś pisać to piszcie o pokoleniach albo szukajcie na poprzednich stronach.Poza tym mówiono że coś w maju będzie premiera...
|
juz sie zbliża kwiecień a tu ani widu ani słychu kiedy dodatek wyjdzie...kiedy zawsze coś piszą o dodatku ile przed premierą? Oczywiście ja kupie ten dodatek bo wydaje sie fajny..
|
Ja tam uwielbiam małe dzieci. Teraz u Szczerbców jest ich szóstka. Już sobie to wyobrażam, jak moi Simowie będą wychodzili z dziećmi na spacery w wózkach, ta dzieciarnia będzie się bawić, a potem Karolinka ze swoim chłopakiem pójdzie na bal... Ale coś (a raczej wszystko) mówi mi, że w tym dodatku nie będzie nowej okolicy...
|
Pożyjemy, zobaczymy. Nowa okolica raczej powinna być, a to, że na zwiastunie jest Sunset Valley o niczym jeszcze nie świadczy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:49. |