TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

suomii 22.07.2012 10:00

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Mnie jakoś syreny nie wzruszają. Ale gdyby był dodatek w stylu podróży z dwójki i byliby piraci :D Wiem, że to nie postacie fantastyczne, ale i tak by było fajnie. A póki co cieszę się, że będą wróżki. Pojedynki magiczne też się dobrze zapowiadają. Jak w jedynce.

Rosemarie 22.07.2012 12:20

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1554294)
Od czubka głowy zaczynając, na płetwie ogonowej kończąc są fantastyczne. Nawet nie wiem za co je tak uwielbiam.

Nie tylko Ty tak masz. :D W sumie, to bym bardzo chciała zobaczyć w grze syreny. Jednak wątpię w to, że one się pojawią... :P

Ejak 22.07.2012 14:21

Ssaki łożyskowe o nazwie syreny, nawet ładnie wyglądają, ale pół ryba-pół kobieta (mitologia rzymska) nie podoba mi się, już wolę wersję pół kobieta - pół ptak (mitologia grecka), ale za bardzo przypominają harpie.
Jeśli patrzeć na stwory jakie dodadzą do Nie z Tego Świata to mój ranking wyglądał by tak (wiem nikogo to nie interesuje).

1. Wiedźma
2. Wróżka
3. Zombie
4. Wilkołak
5. Wampir

anie_1981 22.07.2012 16:58

Jak dla mnie to mogłyby tylko być wróżki, ale harpie mi się podoją i syreny też... :P Harpie są nieco mhrocznymi stworami, ale mają "pazur" :P I jeszcze podobałyby mi się... nie śmiejcie się calineczki :P Takie małe cosie mogłyby mi chodzić po biurku.

Ejak 22.07.2012 17:29

Zamiast Calineczki czy syrenki, ja bym chciał Hippokampy. Szkoda, że nie istnieją na prawdę.

octavessens 22.07.2012 20:17

Myślę, że skoro już poszli w stronę mitologii z jednorożcami to mogliby wpaść na pomysł centaurów lub satyrów :)
Z syrenami zadużo roboty :) jakby zrobili to byle jak i pewnie załamałbym się widząc jak pływaja oraz jak wygląda tekstura ogona.

Meona 27.07.2012 10:45

Oo tak mi by się syreny bardzo podobały. Jakby się wysilili to by z tego coś mogło być, ale cóż.. I coś mi się nie wydaje żeby dodali je w dodatku o pogodzie. Już prędzej bym się spodziewała simorośli, lecz.. to znowu kopia z 2 :((

A co do NZTŚ..
Kiedy w końcu opublikują zdjęcia fryzur i ubrań.. najlepiej by pokazali też mebelki.. rrr pewnie jeszcze przyjdzie na to poczekać.

Kamil 27.07.2012 11:26

Może na drugim chatcie pokażą? :P

Juhas 27.07.2012 12:49

Cytat:

Napisał Kamil (Post 1557111)
Może na drugim chatcie pokażą? :P

Szczerze wątpię :)

Gdyby planowali syreny to już byłyby o nich przesieki i informacje.

Wątpie by były ewentualnie jakieś ciekawe, znając Maxisa stawałyby przy wodzie, "zakładały" ogon tak jak przy zmianie ubrań czyli w wirze i wskakiwałyby do wody i od tej pory pewnie byłaby zabawa jak w katakumbach, czyli czy popłynąć do muszelki czy do skały :P

Ale gdyby były chociaż jakieś wodne parcele, albo coś w stylu atlantydy dla syren, to by było fajne :)

anie_1981 27.07.2012 13:26

Ale wiecie co, jakby zrobili takie małe syrenki, do pływania w akwarium, to byłoby fajnie\śmiesznie. Sim złowił w jeziorze syrenkę i ona pływa z rybkami w akwarium, albo złowił 10 sztuk syrenek i wpuścił je do domowego stawku... :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:35.