TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63843)

Myrtek 25.11.2012 21:43

Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.

Ogradzając ogród i zamykając furtkę. Wtedy jednak przez cała noc będą Ci jęczały pod drzwiami ;). Jeśli masz zaś edycję limitowaną, to wystarczy zakupić dmuchawkę.

anie_1981 26.11.2012 10:58

Zombie mogą też pojawić się w obrębie ogrodzenia, tak więc furtki za wiele nie dają. Można użyć tych doniczek i zbudować coś na kształt szklarni, wtedy nie wejda, bo nie mogą wejść do budynku.

agatatoka 26.11.2012 14:35

Mam takie pytanie chciałam urządzić przyjęcie z prezentami, ale okazało się że jest mało miejsca na dywanik i usunęłam większość rzeczy z domu i nie było nadal tego dywanika. nie wiecie czemu?

Chloé 26.11.2012 14:47

Przyjęcie z prezentami wymaga miejsca nie tylko na dywanik ze stosem prezentów ale przede wszystkim dla gości którzy będą siedzieć na kanapach i podłodze na przeciw stosu z prezentami i obserwować innych simów otwierających prezenty. Może masz za mały pokój w stosunku do ilości zaproszonych gości?

Zielona Herbata 26.11.2012 15:28

agatatoka - Jak właśnie Bindi mówiła,za mały pokój,a z resztą na te przyjęcie nie trzeba dużo rzeczy kupować. Wystarczy przestawić w jakieś miejsce fotele (możesz się dopomóc kodem Moveobjects on),i trochę przestrzeni do prezentów,ponieważ simowie stoją prawie wszędzie,i podchodzą po te prezenty z każdej strony. ;)

agatatoka 26.11.2012 17:05

Dzięki wam, poprzestawiałam wszystko i ten dywanik wrzuciło mi do najmniejszego pokoju, a nie tam gdzie planowałam, ale nie ważne. Fajnie że się udało :)

BlackBerry 26.11.2012 18:20

Mam takie pytanie, czy wy też macie problem z Klubem Lodowym ? Mianowicie pobieracie go, ale nie ma go w grze? Mnie to już wkurza bo za pierwszym razem jak go pobrałam to wszystko było okej, tylko później jak zrobiłam nowy save gry to nagle Klub Lodowy zniknął, a jak go jeszcze raz pobrałam to i tak go nie ma...

AiOtsuka 27.11.2012 21:13

Co się właściwie dzieje w ten specjalny dzień w zimę?

Levkoni 27.11.2012 22:39

A czy można zapisywać projekty swoich własnych pomieszczeń? Bo można oglądać i umieszczać gotowe już zaimplementowane, ale ja nie mam pojęcia czy i jak można własne pokoje zapisać i potem stawiać gotowe?

Frezja 28.11.2012 12:05

Absolem, niestety nie można zapisywać swoich pokoi. Można korzystać tylko z tych będących już w grze.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:16.