TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

Meryam 08.10.2013 19:25

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Ja myślę, że można by było wprowadzić zapis, że osoba, która usunęła raz konto nie może założyć go ponownie, ponieważ zostanie ono zbanowane/usunięcie bez podanej przyczyny. Wtedy skończy się "sezonowe usuwanie kont", bo nikt już nie będzie miał możliwości powrotu.
Gwoli ścisłości - osoba, która usunęła konto na życzenie.

Björk 08.10.2013 19:28

Myślę, że nadeszła pora zastosować odpowiednie zmiany w regulaminie. Dzięki za podpowiedzi rozwiązań.

Meryam 09.10.2013 17:05

Ok, ja mam jeszcze jedną drobniusieńką sprawę:
Cytat:

Konta użytkowników nieaktywnych przez ponad rok są usuwane z forum. Nie dotyczy to użytkowników mających dużą ilość postów.
Czy ten punkt dotyczy również osób zbanowanych permanentnie? Bo jeśli nie, to spoko, ok, ale jeśli tak, to dużo osób z listy zbanowanych wciąż ma konta. Mimo, że nie widać ich na liście użytkowników, to są ich posty w tematach, można je znaleźć i wejść w profil. A jak wiadomo, osobom usuniętym nie da się wejść w profil. Więc dałoby się to jakoś sprecyzować? ;)
Dobry temat?

Perplexité 19.10.2013 15:27

tak przy okazji że już bana nie mam,zrobię poststriptum do przprosin...
przeprosiny były jak najbardziej szczere,nie zamierzam już wchodzić w żadne konflikty na FB a także na forum...
tyle ode mnie,bo i tak namieszałem.

Malin 22.10.2013 22:03

Dlaczego niemal wszystkie tematy (w tym mój) ze zdjęciami simów do TS2 zostały zamknięte? Chciałam dodać nowe fotki, a widzę, że nie można. Przeoczyłam jakieś oficjalne info w tej sprawie?

Malfurion 22.10.2013 22:16

To chyba robota Kedziorka. Podobnie jest w VS. Uwazam, ze zamykanie tematow w takich dzialacch jest niepotrzebne.

Libby 22.10.2013 22:17

Tematy, w których nie ma nowych postów przez 2 miesiące, zostają zamknięte. To normalne. Wystarczy napisać, że chcesz dodać coś nowego i temat zostaje otwarty.

Malin 22.10.2013 22:28

Ok, dzięki za doinformowanie i otwarcie tematu. Następnym razem nie zrobię takiej długiej przerwy.

Searle 28.10.2013 10:50

Cytat:

Napisał Libby (Post 1769620)
Tematy, w których nie ma nowych postów przez 2 miesiące, zostają zamknięte. To normalne. Wystarczy napisać, że chcesz dodać coś nowego i temat zostaje otwarty.

A ogłoszenie: Jak oceniać w tym dziale? mówi inaczej:

Cytat:

Oceniając domy/FotoStory/VideoStory/Simki należy pamiętać o tym, żeby komentarz:[...]
Nie znalazł się w temacie, w którym ostatni post był napisany później niż 2 lata temu.

Liv 28.10.2013 11:25

No tak, czyli teoretycznie niemal wszystkie tematy z tego działu powinny zostać zamknięte :|

Btw, kiedy pisałam to ogłoszenie, panowała zasada, że nie należy pisać w tematach, w który ostatni post pojawił się dwa lata temu lub później, co było równoznaczne z odświeżeniem.

@down: tak, to prawda.

ALE!
Cytat:

Napisał Regulamin główny działu "Zdjęcia z gry"
Użytkownicy tworzący fotostory/videostory proszeni są o regularne dodawanie nowych odcinków (w razie dwumiesięcznej przerwy, temat zostanie tymczasowo zamknięty).

Więc ten punkt należałoby doprecyzować (OJSG, bodajże podforum Simy?), a ten z "uzupełnienia" ALBO przenieść do regulaminu głównego działu, ALBO również sprecyzować, bo ja tej zasady np. w odniesieniu do domków nie stosowałam.

No i wg nowego regulaminu bana dostaje user, który w warnach uzbiera 30 punktów, co nie musi być równoznaczne z 2 ostrzeżeniami jak kiedyś => zapis na samym dole nie ma już racji bytu.

Sto pierwszy edit:
Cytat:

Oceniając domy/FotoStory/VideoStory/Simki/OJSG należy pamiętać o tym, żeby komentarz:
Tego pogrubionego brakuje.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:59.