![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Ja myślę, że można by było wprowadzić zapis, że osoba, która usunęła raz konto nie może założyć go ponownie, ponieważ zostanie ono zbanowane/usunięcie bez podanej przyczyny. Wtedy skończy się "sezonowe usuwanie kont", bo nikt już nie będzie miał możliwości powrotu.
Gwoli ścisłości - osoba, która usunęła konto na życzenie. |
Myślę, że nadeszła pora zastosować odpowiednie zmiany w regulaminie. Dzięki za podpowiedzi rozwiązań.
|
Ok, ja mam jeszcze jedną drobniusieńką sprawę:
Cytat:
Dobry temat? |
tak przy okazji że już bana nie mam,zrobię poststriptum do przprosin...
przeprosiny były jak najbardziej szczere,nie zamierzam już wchodzić w żadne konflikty na FB a także na forum... tyle ode mnie,bo i tak namieszałem. |
Dlaczego niemal wszystkie tematy (w tym mój) ze zdjęciami simów do TS2 zostały zamknięte? Chciałam dodać nowe fotki, a widzę, że nie można. Przeoczyłam jakieś oficjalne info w tej sprawie?
|
To chyba robota Kedziorka. Podobnie jest w VS. Uwazam, ze zamykanie tematow w takich dzialacch jest niepotrzebne.
|
Tematy, w których nie ma nowych postów przez 2 miesiące, zostają zamknięte. To normalne. Wystarczy napisać, że chcesz dodać coś nowego i temat zostaje otwarty.
|
Ok, dzięki za doinformowanie i otwarcie tematu. Następnym razem nie zrobię takiej długiej przerwy.
|
Cytat:
Cytat:
|
No tak, czyli teoretycznie niemal wszystkie tematy z tego działu powinny zostać zamknięte :|
Btw, kiedy pisałam to ogłoszenie, panowała zasada, że nie należy pisać w tematach, w który ostatni post pojawił się dwa lata temu lub później, co było równoznaczne z odświeżeniem. @down: tak, to prawda. ALE! Cytat:
No i wg nowego regulaminu bana dostaje user, który w warnach uzbiera 30 punktów, co nie musi być równoznaczne z 2 ostrzeżeniami jak kiedyś => zapis na samym dole nie ma już racji bytu. Sto pierwszy edit: Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:59. |