TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Fallen 31.07.2013 20:51

Odp: Forumowa Mafia

Zawiedziona faktem, iż nie udało spotkać mi się kogokolwiek, wróciłam do domu. Zamknęłam drzwi i poszłam pod prysznic. Po piętnastu minutach - przebrana już w piżamę - włączyłam komputer i zajrzałam na pocztę. "Wiadomość od Annelisse!". Strasznie się ucieszyłam. Chce się spotkać? Pewnie!

Tak, to prawda. Z chęcią przyjdę, nie mogę się już doczekać!

Kędziorek 31.07.2013 20:51

Zamarłam, nadstawiając uszu. Krzyk? A może mi się przesłyszało? Wrzuciłam plastikowy kubek do kosza na śmieci i wyszłam na korytarz.
- I w którą teraz stronę, cwaniaro? - mruknęłam do siebie.
Coraz mniej mi się to zaczynało podobać. Miałam naprawdę złe przeczucia. Pomyślałam przez chwilę o dzisiejszym spotkaniu z tym pseudo-Wraith.
- Cholera, a jeśli to jakiś psychol? - pomyślałam. Zaczęłam żałować, że od razu go nie zamknęłam w pokoju bez klamek. Zrobiłam szybką wyliczankę w myślach i ruszyłam w stronę tarasu. Był on dość daleko, więc po drodze będę mogła sprawdzić sporo miejsc.

Alcioo :33 31.07.2013 20:52

Wstrzyknal mi cos w reke. obudilem sie na lace.

Powiedzalem, ze rano wstane i zajme sie Chrupkiem.
Odpuszcze sobie rudowlosa i Dona.

Shiver 31.07.2013 20:53

Nie bardzo wiedziałem co ze sobą zrobić. Często doświadczam bezsenności, ale w nowym miejscu jeszcze bardziej się ona nasiliła. Z nudów poszperałem trochę w sieci. Udało mi się nawet znaleźć Deana jako członka redakcji atlantydzkiej gazety.
Spokój przerwało gwałtowne pukanie do drzwi.

Laselight 31.07.2013 20:54

wyciągnęłam krótkofalowke i zadzwoniłam do koleżanki. nie udało mi się z nią połączyć. zostałam sama.

Cytryśnia 31.07.2013 20:54

Hej, wiem, że to trochę głupie, ale mozesz mi napisać, o której i gdzie mamy się spotkać?przepraszam, że zawracam ci teraz głowę, ale taka już jestem, jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam. Do jutra

jak zwykle musze wszystko planować 3 razy. Musiałam się upewnić gdzie i kiedy mam się spotkać z Qwertem

Aperlaxive 31.07.2013 20:54

Oglądając film z Lubie dobrze się bawiliśmy. Nadal byłam ostrożna, lecz czułam się już nieco pewniej. W przerwie, odpisałam do Fallen, żeby pojawiła się pod wieżą około 10....

Mroczny Pan Skromności 31.07.2013 20:54

leżąc rozmyślałem o Maqryllu. Mruczał, że coś mu wstrzykuję... Nie jest z nim dobrze. Obawiam się, że to robota Wraith. Najgorsze jest to, że on naprawdę się na mnie uwziął. Mam go serdecznie dość.

cheeba 31.07.2013 20:57

nie zdążyłam podejść do dziewczyny, bo odeszła szybkim krokiem.
zdesperowana postanowiłam zapukać do pierwszych lepszych drzwi, w nadziei że trafię na kogoś normalnego, kto wie coś więcej o tym miejscu niż ja i mógłby podzielić się ze mną swoją wiedzą.

Alcioo :33 31.07.2013 20:58

nie, nie odpuszcze.
poszedlem dio niego. Wszedlem do jego kwatery, wyssalem z niego krew do polowy. to mialo byc tylko ostrzezenie. wrocilem i tym razem zasnalem.

@ Libby: bawisz się w wampira? Chyba pomyliłeś gry.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:45.