![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Cytat:
|
W takiej sytuacji pozostaje nam chyba na ślepo strzelać. Bo to jak i ile ktoś się wypowiada to zwykle jest mało adekwatne (nie mówię tu o oskarżeniach, tylko o fabule i innych pierdołach).
Musimy ustalić jakąś osobę do odstrzału i razem na nią zagłosować, bo jak potem każdy głosuje jak chce to nic z tego nie ma. |
Cytat:
|
Ja jestem za SPC. On jest podejrzany. A jeśli nie on, to Apo.
|
a ja niby czemu? :P
|
SPC ma taktykę Maqrylla (to był Alcio? :|) z pierwszej edycji. Lata dookoła z nożem, robi zamieszanie, ale pewnie nie jest w mafii :P
|
Ja jestem podejrzany? Powiedział PP, który wszystkich oskarża jedna osoba po drugiej dlatego bo niektórzy się wychylają i nie siedzą cały czas w koncie. To ty mój drogi. Siedzisz i tylko piszesz, kto może być mafiozo, a i tak z twoich tekstów nic nie wynika ;) Cały czas, tylko piszesz, piszesz, piszesz i końca nie widać. Co najlepsze nic sensownego z tego nie wychodzi tylko wszyscy wiedzą kogo oskarżasz :/
|
apo, bo mnie oskarzasz, przy czym pokazujesz, ze nie jestes ze mna, ale ja jestem mafia a ty chcesz od siebie odciagnac podejrzenia. :)
|
Poza tym poprzednie Twoje posty były podejrzane. Jak ogarnę referat o Chopinie ( 3 ) to Ci je nawet poszukam ;P
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:40. |