TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Pink Panther 24.09.2014 21:40

Odp: Forumowa Mafia IV

Cytat:

Napisał krewetka (Post 1833514)
pinki, ale to nie byl sarkazm i chodzilo mi o to, ze dobrze myslisz. :D

A to sorewicz, zwracam honor :D

Shiver 24.09.2014 21:40

W takiej sytuacji pozostaje nam chyba na ślepo strzelać. Bo to jak i ile ktoś się wypowiada to zwykle jest mało adekwatne (nie mówię tu o oskarżeniach, tylko o fabule i innych pierdołach).
Musimy ustalić jakąś osobę do odstrzału i razem na nią zagłosować, bo jak potem każdy głosuje jak chce to nic z tego nie ma.

Słodki Pan Ciastek 24.09.2014 21:40

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1833507)
Aczkolwiek Ciastek jest faktycznie podejrzany. I ciągnie tę fabułę jak... :|

Japierdziele serio? Po pierwsze to nie ja zacząłem dzisiaj fabułe, ale ok. I dobrze skoro jestem, aż tak podejrzany to mnie zabijcie. Zobaczymy kurde kto jest mafiozo, bo ja na pewno nie! I potem będziecie jęczeć, że walicie zabójstwami na ślepo :P

Pink Panther 24.09.2014 21:41

Ja jestem za SPC. On jest podejrzany. A jeśli nie on, to Apo.

Rainbow 24.09.2014 21:41

a ja niby czemu? :P

Shiver 24.09.2014 21:43

SPC ma taktykę Maqrylla (to był Alcio? :|) z pierwszej edycji. Lata dookoła z nożem, robi zamieszanie, ale pewnie nie jest w mafii :P

Słodki Pan Ciastek 24.09.2014 21:43

Ja jestem podejrzany? Powiedział PP, który wszystkich oskarża jedna osoba po drugiej dlatego bo niektórzy się wychylają i nie siedzą cały czas w koncie. To ty mój drogi. Siedzisz i tylko piszesz, kto może być mafiozo, a i tak z twoich tekstów nic nie wynika ;) Cały czas, tylko piszesz, piszesz, piszesz i końca nie widać. Co najlepsze nic sensownego z tego nie wychodzi tylko wszyscy wiedzą kogo oskarżasz :/

Lubie 24.09.2014 21:44

apo, bo mnie oskarzasz, przy czym pokazujesz, ze nie jestes ze mna, ale ja jestem mafia a ty chcesz od siebie odciagnac podejrzenia. :)

Pink Panther 24.09.2014 21:45

Poza tym poprzednie Twoje posty były podejrzane. Jak ogarnę referat o Chopinie (

Słodki Pan Ciastek 24.09.2014 21:45

Cytat:

Napisał Shiver (Post 1833523)
SPC ma taktykę Maqrylla (to był Alcio? :|) z pierwszej edycji. Lata dookoła z nożem, robi zamieszanie, ale pewnie nie jest w mafii :P

Serio? Serio? na prawdę? Serio? Latam wszędzie z nożem i zwracam na siebie uwagę. Tyle, że Alcio mówił otwarcie o tym, że jest mafioso, choć nim nie był. Ja mam wasze gadanie w dupie, ale nie chce zginąć i nie chce, żeby kolejna edycja była przegrana :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:40.