TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia V (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68030)

Charionette 05.03.2015 17:17

Odp: Forumowa Mafia V

Dobra, ja obstaję przy moim wczorajszym typie, czyli dziś też głosuję na cheebę.

Diana 05.03.2015 17:18

Ja póki co zostawiam głos na Lepkiego. To prawda, zwraca na siebie uwagę aż za bardzo, ale czy będąc mieszkańcem by się tak bronił? Dla mnie to wygląda na akt desperacji :| Poza tym Malfurion, który od początku gry wydaje mi się podejrzany, zdaje się delikatnie odwodzić nas od pomysłu głosowania na LP23. To mi się składa w jedną całość.

Hebe 05.03.2015 17:20

ddo, nie wykluczam takiej możliwości. Ale mimo wszystko to wydaje mi się dziwne. Z resztą wkrótce zobaczymy czy alpher jest winny czy nie. Z tego co widzę, to pewnie będzie miał większość głosów.

Malfurion 05.03.2015 17:26

Cytat:

Napisał Diana (Post 1851082)
Ja póki co zostawiam głos na Lepkiego. To prawda, zwraca na siebie uwagę aż za bardzo, ale czy będąc mieszkańcem by się tak bronił? Dla mnie to wygląda na akt desperacji :| Poza tym Malfurion, który od początku gry wydaje mi się podejrzany, zdaje się delikatnie odwodzić nas od pomysłu głosowania na LP23. To mi się składa w jedną całość.

lol, myslisz, ze gdybym byl w mafii z lepkim, to bym go bronil? raczej trzymal bym sie z daleka, by sam sie nie wkopac ;)
zwyczajnie wydaje mi sie, ze nie jest w mafii. moge sie mylic, wiadomo, ale wole sie sugerowac swoja intuicja, niz innymi, bo wiadomo, ze trojka z nas tutaj chce namieszac ;)
dlatego, ja oddaje glos na cheebe :smile:

Rainbow 05.03.2015 17:27

Cytat:

Napisał Diana (Post 1851082)

to wydaje się być logiczne... już sie pogubiłam i nie jestem pewna swego głosu :|

Cytat:

Napisał Hebe (Post 1851084)
ddo, nie wykluczam takiej możliwości. Ale mimo wszystko to wydaje mi się dziwne. Z resztą wkrótce zobaczymy czy alpher jest winny czy nie. Z tego co widzę, to pewnie będzie miał większość głosów.

no właśnie, a jak wiadomo im więcej ludzi głosuje tym też nie najlepiej bo jest mniejsza szansa ze to faktycznie jest mafiozo, a sama mafia moze sie wmieszać w tłum :hmmm:

LepkiePaluszki23 05.03.2015 17:36

Pewnie zginę, więc żegnam wszystkich i życzę powodzenia.
PS: Alpherainn jest w mafii na bank.
Czekam tylko na nekrolog :)
I mieszkańcem byłem i jestem. Zdziwicie się :)

Rainbow 05.03.2015 17:37

bardziej sie chyba zdziwimy jak NIE będziesz mieszkańcem :D

Libby 05.03.2015 17:37

Pozostali przy życiu:

Spoiler: pokaż

1. Rainbow Potato - alpherainn
2. Diana – LepkiePaluszki23
LepkiePaluszki23 - alpherainn
3. Hebe – Rainbow Potato
4. Malfurion - cheeba
5. Cheeba - cheeba
6. alpherainn – LepkiePaluszki23
7. Charionette - cheeba
8. Majestatyczny Pieseł – LepkiePaluszki23
9. ddo bwayo – LepkiePaluszki23

Spoiler: pokaż
Niewinny!!

Rainbow 05.03.2015 17:38

czyli był mieszkańcem? :P

edit: a, ok :derp:

Malfurion 05.03.2015 17:39

Libby, Lepki byl mieszkancem? xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:44.