TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Séverine 24.08.2011 15:16

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał suomii (Post 1438454)
śmierciożercy piliby krew z jednorożców :D

Aż mi się pewien film przypomniał :D
Ej, a wiadomo coś o tym czy ze zwierzakiem będzie można wyjechać w podróż? Bo mój Sim-podróżnik na pewno będzie miał psa czy tam kota a z podróży na pewno nie zrezygnuje :( A jak będzie miał konia? Co z nim zrobi?

Karel13 24.08.2011 15:27

Nie można zabierać zwierząt w podróże. Czytałem o tym.

mrakad133 24.08.2011 16:03

http://www.flickr.com/photos/simprog...n/photostream/ jakieś nienormalnie drogie te lody *.*

TheSimka3 24.08.2011 16:04

A ja bym chciała żeby dzikie konie biegał po lasach :)
Piły z jezior itd. Ale w mieście... Biegające konie po ulicy :\ To by było dziwne.

nmin 24.08.2011 16:21

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1438465)
A jak będzie miał konia? Co z nim zrobi?

Do trójki przeniesiono wiele gotowych rozwiązań z dwójki, i tym razem będzie może tak samo - do zwierząt będzie się wynajmowało opiekuna.

Searle 24.08.2011 16:48

Cytat:

Napisał suomii (Post 1438454)
śmierciożercy piliby krew z jednorożców :D

He he. Dobre :D

Wolałabym, by była opcja zabrania zwierzaka w podróż (piszę tu o kotach i psach).

Może pojawi się mod to umożliwiający?

anie_1981 24.08.2011 16:53

Ja się nie czepiam koni biegających po mieście, chcę mieć dzikie konie w mieście, ale powinny unikać biegania "po ulicach". Powinny trzymać się "terenów zielonych" i to dla ich dobra, a nie mojej wygody :P Nie mam zamiaru bawić się w mody blokujące "bezpańskie" zwierzęta.

Co do cen lodów, to wydają się zawyżone, nie wiem jak w Polsce stoi "simoleon", ale taki lód na waflu kosztuje 2 zł. w McDonalds...

Karel13 24.08.2011 17:10

Ale w Simsach płacić 2 simoleony to chyba troszeczkę za mało, co nie? Także lepiej jest tak jak jest.
Mi też by nie przeszkadzały bezpańskie Konie, ale nie chcę mieć ich na ulicach czy w centralnym parku. Samotne psy i koty mogą być w parkach i na ulicach.

Spectrum 24.08.2011 17:21

mogli by zrobić jakiś duży [64x64] park w mieście i tam pojawiały by się od czasu do czasu koniki i jelonki, ale nie będzie mi jakoś strasznie przeszkadzało jak po ulicach tej wsi będą biegały konie, ostatnio byłem w Irlandii i konie chodziły po ulicach w jednej wsi, ale to była wieś z jednym budynkiem publicznym na krzyż i działo się to w nocy, więc nie możemy tego porównać do centrum miasta ze zwierzaków, które jest względnie duże, pozostaje mieć nadzieje, że koniki nie będą często nawiedzać tego simsowego miasteczka,
ciekawi mnie tylko jak te konie będą się rozprzestrzeniać , czy będą do tego rozsiewacze, czyli zaznaczyc występowanie dzikich koni, ale chyba nie można stawiać rozsiewaczy w mieście. Albo co jest bardziej prawdopodobne konie będą pojawiały się automatycznie,

anie_1981 24.08.2011 17:25

Też myślę, że psy, koty i konie będą się po postu pojawiać, może będą się rozmnażały na wolności. Ale jeśli chodzi o drobne zwierzęta, to myślę, że będą rozsiewacze. Tak jak to ma miejsce w przypadku ryb i owadów.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22.