![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Boję się tylko że koniki i jelenie za bardzo się rozprzestrzenią o ile będą się rozmnażać, mogli by zrobić coś takiego, że był by limit koni i jeleni na jedno miasto i w momencie kiedy koń by umierał(albo ktoś by go oswoił) rodziłby się źrebak i wtedy byłoby fajnie,
|
Ja też uważam że wtedy byłoby fajnie ;). No ale zobaczymy jak to będzie jak zagramy ;). Mam nadzieję że dowiemy się jeszcze czegoś nowego o zwierzakach przed premierą.
|
Dowiemy się wręcz wszystkiego tak jak w przypadku pokoleń :)
Czekam na nowe wiadomości i nie mogę się doczekać, na szczęście moje nowa szkółka jest nie daleko Empiku więc pobiegnę tam szybko jak gra będzie już na półkach :P |
Ej a wiecie może co się będzie dało robić z tymi zwierzętami jak skunks,sarny,jelenie ?
|
Chyba to będą zwierzęta z którymi nie będzie się miało interakcji, tylko skunks będzie mógł opryskać sima/zwierzaka, a tak dla ścisłości nie będzie chyba jeleni, bo na nowszych zwiastunach były tylko kozły(samce sarny)
|
poprawie cie tu kolego/koleżanko samiec sramy to jeleń :) ,a to głupio że żadnych interakcji z nimi nie nawiąże
|
Mi tam nie zalezy,aby miec jakąkolwiek interakcje ze skunksem, co do jelonkow fajnie gdyby bylo mozna je poglaskac i nakarmic.
Na pewno postaram sie,aby jeszcze tego samego dnia kupic gre i jak najszybciej ja odpalic :) :) |
Ja jak mi szczęście dopisze to może uda mi się kupić zwierzaki w dniu premiery. Cóż mi wystarczy że można mieć interakcje z jednorożcami i końmi.
|
Ja na pewno spróbuje pojechać w dniu premiery do sklepu :D
|
Właściwie to samica jelenia to łania, nie sarna. Einarr miał racje.
A jeśli chodzi o dodatek to trochę martwi mnie to, że konie będą jednak biegały swobodnie ulicami. W małych miasteczkach to da się przeżyć ale w większych... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:58. |