![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Absolem niestety, z plotką nie wygrasz ;P
ginsei pozostaje chyba czekać na filmiki graczy, no chyba że twórcy pokuszą się o pokazanie prawdziwej rozgrywki (nie wyreżyserowanej). Po ponownym obejrzeniu filmiku stwierdziłam, że ładne są cienie na obiektach, a drzewa się kołyszą. Zastanawia mnie ogrodnik stojący w miejscu z workiem pełnym śmieci. Czyżby zapomniał gdzie szedł i co robił? ;P |
^ja już za pierwszym razem zobaczyłem tego ogrodnika. Była o nim wzmianka i szybko pojechali dalej bo ogarneli ze ma laga :D
Mnie to TS4 przypomina mechanicznie i wizualnie nowe simcity. Widac w tym EA, pazernosc na kase itd. Wy dalej sie glowicie czemu nie ma basenow, nie zdazyli a dali nam to i to? Nie moi drodzy, ze wszystkim by zdazyli a baseny dojda w dodatku. I taka jest prawda. Witam w XXI w. |
co do usługi premium w sims 4 to powiem tylko ŻENADA.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Mi się wydaje, że ten ogrodnik rosline po prostu podlał dlatego jakas woda kapie :D a te emocje o tak jak mówi Absolem (^). Po prostu stan rosliny.
|
Czy ktoś z Was w ciągu ostatnich kilku dni dostał albo widział na jakiejś stronie, że ktoś inny dostał demo? Zapisałam się, nawet dwoma kontami z Origina + mój chłopak też się zapisał do dema. Niestety jakoś od paru dni sprawa ucichła i nawet w internecie nie widziałam by się ktoś chwalił, że takowe demo dostał. :/
|
Ja codziennie sprawdzam konto i... nic ;/ Ciągle czekam.
|
U mnie też nic. Szkoda, że wśród znajomych nikt u mnie w Simsy już nie gra, bo może by mi chociaż jakaś kumpela konto Origin pożyczyła na godzinkę, czy dwie, ale tu wszystko mężate, dzieciate i czasu nie posiadające na gry, tylko ja nadal jestem wolna jak ptak :D (nie licząc ptaków za kratkami)...
|
Ja czekam od sześciu dni - również nic.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:23. |