![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Ja również nic nie miałem :)
|
Ja się właśnie zdziwiłam, że od 16 lipca już miałam grę w bibliotece... od czego to zależy?
|
Ja też nic, ale z simsów mam tylko podstawkę zarejestrowaną więc może dlatego :rolleyes:
|
fromyesterday, demo jest przydzielane losowo, tym którzy są zapisani na wcześniejszy dostęp do demo (biuletyn The Sims 4) i mają w Originie zaznaczoną opcję, że chcą otrzymywać wiadomości od EA. Ja dawno już poczyniłam kroki, które mają zwiększyć szanse na demo, ale nie go nie dostałam. Teraz to już tylko czekać do 12 sierpnia, bo prawie na pewno się nie załapię szybciej.
Chciałabym, żeby w The Sims 4 była osobna umiejętność: śpiew. :) |
Ja tak bardzo chce juz to demo, a na Originie dalej nic :( Pewnie tez poczekam do tego 12 sierpnia :/
|
A ja usunąłem Origina. xD Nie chce mi się czekać, w końcu mam TS2.
|
Origin nie jest taki zły :) Np. jak masz pudełkowe wersje gier, które zarejestrujesz do Origina, możesz wtedy sobie grę instalować bezpośrednio z niego bez szukania płyt i wkładania ich do napędu ;p
|
Ja nie muszę tego robić i tak. Grę zainstalowałem raz, po czym skopiowałem pliki i rejestry. Po reinstalacji systemu jedyne co robię to dwuklik na jednym pliku .reg i gra zainstalowana. :p Nie chciało mi się za każdym razem instalować od nowa każdego dodatku, a ten sposób jest szybszy i na to samo wychodzi.
|
Cytat:
|
a ja aż sobie sprawdze . :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:05. |