TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Ejak 25.08.2011 10:02

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Fryzury są kiepskie, ale ubranie w miarę.

miłośniczka zwierząt 25.08.2011 10:51

Ubrania są nawet nawet ale fryzury takie sobie i jest ich mało.

justinea4 25.08.2011 11:16

Cytat:

Napisał mrakad133 (Post 1438771)
Teraz patrzę na te zdjęcia Appaloosa Plains i widzę, że jest bardzo mało terenów mieszkalnych :/

Ja mam nadzieję, że w rzeczywistości jest to duże miasta, a jedynie ze zdjęć wydaje się takie malutkie. Zważając, że obecnie ciężko mi postawić jakąś większą parcele w Twinbrook, w którym obecnie gram, to może być to nie lada wyzwanie dla mnie, żeby w AP wszystko upchnąć i jeszcze zrobić to tak, aby wyglądało w miarę estetycznie i dopasowało się do otoczenia.

suomii 25.08.2011 11:39

ciuszki nie są takie złe. a to miasto to jest fajne, takie malutkie. ja wolę małe miasteczka :P

Lubie 25.08.2011 12:14

@up. JA tak samo, w BP nie mogę się odnaleźć, a jak tam mieszkam, to z domu nie wychodzę, bo przemieszczanie się długo, bardzo długo trwa... A tak w SV na weekendy (simowe) robie sobie pikniki w pobliskim parku i takie tam...
Te miasteczko właśnie jest do tego stworzone. Nie dla przemysłu, tak jak BP, tylko dla spędzania chwil ze swoimi pupilami i rodziną....
Takie jest moje zdanie.. :D

mrakad133 25.08.2011 12:30

Ja też lubię małe miasta, gram ciągle w Twinbrook lub w Sunset Valley, rzadziej w Bridgeport, ale chodziło mi o to, że w Appaloosa Plains nie będzie dużo miejsca na domy dla simów.

Spectrum 25.08.2011 12:34

Cytat:

Napisał mrakad133 (Post 1438852)
Ja też lubię małe miasta, gram ciągle w Twinbrook lub w Sunset Valley, rzadziej w Bridgeport, ale chodziło mi o to, że w Appaloosa Plains nie będzie dużo miejsca na domy dla simów.

ja wręcz przeciwnie, uwielbiam Bridegeport , a jak ktos bedzie chciał to upcha parcele do nowego miasta :)

suomii 25.08.2011 12:38

no widać, że jest mało miejsca na domy. ale może to tylko tak wygląda.

Ejak 25.08.2011 12:51

Ja się cieszę, że będzie to małe miasteczko (mam nadzieje), bo ma to być wiejski klimat, a na wsi raczej jest mało osób, domów, po prostu spokój.

-anisia- 25.08.2011 13:04

Ja zwykle gram w SV, poniewaz inne miasta mi sie jakos nie podobaja. Co do nowego miasteczka,to nie przeszkadza mi,ze jest niewlieki. Byleby zmiescil sie w nim moj domek i bedzie dobrze.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:08.