TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

anie_1981 25.08.2011 13:51

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja wolę większe miasta, chociaż fakt, na upartego to się wszędzie domy zmieszczą. Ja np. nie mam w Sunset budynku dla kariery filmowej. I tak nikt z moich Simów nie jest aktorem, to po co mi to :P

Ja chcę zobaczyć dłuższy filmik z jazdy konnej, bo pokazują tylko chwilę i się nie można napatrzeć...

Ejak 25.08.2011 14:11

A jaj się bardzo przejmuje, że zrobią niedopracowany dodatek, aby potem nad "The Sims: 4" w wywiadach mogli mówić: Simsy są teraz jeszcze lepsze niż 3, więcej możliwości, obiekty obraca się we wszystkie strony, a nie tylko poziomo,pionowe i na skos(...), a potem: dodatek "Zwierzaki" są jeszcze lepsze, bardziej dopracowane....
Przepraszam, że trochę odbiegłem od tematu (ale nie tak bardzo).

anie_1981 25.08.2011 15:51

Ja już TS4 kupować nie będę. Trójka spełnia moje oczekiwania i to od samego początku. Owszem są błędy i niedociągnięcia, ale wątpię, że TS4 by ich nie miało. W trójkę gra mi się super przyjemnie :P No a jak już będą te zwierzaki... Miodzio... Niech już będzie ta premiera...!

anjanka 25.08.2011 16:27

ja sobie nawet nie wyobrażam jak by miały TS4 wyglądać :)

anie Ty to jak ja też już nie mozesz się doczekać , ja to normalnie aż się gotuje;)

suomii 25.08.2011 16:44

nie tylko wy :D ja też już nie mogę się doczekać, a jeszcze miesiąc :( ja tego nie wytrzymam normalnie, mogliby już teraz wydać te zwierzaki..

Spectrum 25.08.2011 17:00

2 miesiące, niestety zostało i szkoda, że wydają te simsy w okres kiedy w szkole jest najwięcej nauki :)

nmin 25.08.2011 17:05

Najwięcej nauki w październiku? Za moich czasów najciężej było w styczniu i maju, czyli pod koniec semestrów, bo nauczyciele nagle nadrabiali wszystkie sprawdziany, których nie zdążyli zrobić wcześniej. Zresztą, wszystko jest kwestią dobrej organizacji :)

Maszka 25.08.2011 17:22

Offtop: dla mnie będzie teraz trudny i październik i maj, bo idę to gimnazjum za rok :D . KoNiEc.

Nie tylko wy nie możecie się doczekać. Ja już w domu wszystkich zanudzać screenami, tym, że będą jednorożce i takimi "nowościami". I jeśli już to mogę poczekać te 2 miesiące, aby dodatek miał mniej tych bugów...

suomii 25.08.2011 17:26

a no tak 2 miesiące... ja żyje już szkołą xD

Beatrice 25.08.2011 18:09

Cytat:

Napisał Misza555 (Post 1438914)
Offtop: dla mnie będzie teraz trudny i październik i maj, bo idę to gimnazjum za rok :D . KoNiEc.

Do gim ? Spoko luz - nie mówcie, że dużo nauki jest :P ja teraz idę do liceum i co mam powiedzieć ? Wyjdą Zwierzaki a ja zamiast przy książkach to będę przy kompie siedzieć :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:37.