TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Mamełe 20.02.2010 17:03

Odp: Pytania i odpowiedzi

Ja musiałam wszystkie rzeczy ze store pobierac jeszcze raz po zainstalowaniu aktualizacji, bo wczesniej sciagniete (i przechowywane na pendrive) nie chcialy sie zainstalowac

Ilona 20.02.2010 18:40

Cytat:

Napisał rocktechnika (Post 1213179)
Coraz mniej to wszystko mi się podoba... Jestem w punkcie po odinstalowaniu NA i wygląda na to, że znów muszę zaczynać wszystko od początku...

witaj w klubie,ja w zeszłym tygodniu co drugi dzień instalowałam grę na nowo przez te sim3packi,jestem ciekawa,jak długo jeszcze będzie EA testować nasza cierpliwość,bo z tego co widzę w necie,to sprzedaż gry strasznie spadała,dlatego trzymają się tak kurczowo tego Store...ale jak długo jeszcze
dwójka jest o wiele prostsza w obsłudze,jak coś siadzie,to wystarczy przenieść cały katalog z moich dokumentów na pulpit,odpalić grę i podmienić pliki,a tutaj...instaluj i reinstaluj od nowa

rocktechnika 20.02.2010 19:05

Cytat:

Napisał ilona (Post 1213243)
witaj w klubie,ja w zeszłym tygodniu co drugi dzień instalowałam grę na nowo przez te sim3packi,jestem ciekawa,jak długo jeszcze będzie EA testować nasza cierpliwość,bo z tego co widzę w necie,to sprzedaż gry strasznie spadała,dlatego trzymają się tak kurczowo tego Store...ale jak długo jeszcze
dwójka jest o wiele prostsza w obsłudze,jak coś siadzie,to wystarczy przenieść cały katalog z moich dokumentów na pulpit,odpalić grę i podmienić pliki,a tutaj...instaluj i reinstaluj od nowa

Ja dokładnie od tygodnia ciągle instaluję i odinstalowuję całość. To jakaś paranoja, by po zainstalowaniu dodatku przestawały działać ich własne dodatki (Riverwiev i pliki ze Store), już nie wspominając od pościąganych z różnych stron. Jak na razie TS2 wygrywają na całej linii - nigdy nie miałam z Dwójką żadnych problemów!
A Store jest dla nich aż tak korzystne?
Nie rozumiem, jak to się stało, że przy takim powodzeniu serii The Sims EA wydała taki bubel.

nmin 20.02.2010 19:16

U mnie w programie startu jakieś 3/4 dodatków pokazuje się jako niezainstalowana, ale w grze są.

Nunczaki Orientu 21.02.2010 10:04

Cytat:

Napisał rocktechnika (Post 1213270)

Nie rozumiem, jak to się stało, że przy takim powodzeniu serii The Sims EA wydała taki bubel.

Aaa... widzisz... Sodówa uderzyła do głowy...
,,EA wyprodukuje byle jakie coś. Ludzie i tak to kupią.''

Są do ściągnięcia drzewka cytrynowe? U koleżanki coś widziałam... Drzewko z żółtymi owocami?

Starlight 22.02.2010 10:38

Dobra zadam głupie pytanie ^^
Czy jest gdzieś taka wersja Sims 3 jak mieli twórcy? w kilku filmikach?

zelkam 22.02.2010 11:00

Znaczy się, sądzisz, że twóry maja inne TS3 ?
Ale nawet gdyby było, to podanie linka (-_-) byłoby piractwem.

Starlight 22.02.2010 21:10

http://www.youtube.com/watch?v=oG4BOFXv--E tutaj jest ta wersja. To była beta czy co?

asiak155 22.02.2010 21:29

Raczej wersja beta. Po co im dwie wersje gry? ^^ Tworzyli grę i z czasem dochodzili do wniosku (twórcy), że to im się nie podoba, a może zmienić coś tam itd. Gry, która wygląda tak jak na filmiku pewnie już nie ma, bo w sumie po co skoro istnieje oryginał, który nie zawiera (podobno:P) tylu błędów.

misterio 23.02.2010 13:35

Mam pytanie : czy jest jakas mozliwosc "przeskoczenia" nocy? Tj. jak sim spi, to nawet na najszybszym tempie starznie dlugo to trwa, nie chce mi sie tyle czekac :/

aha, i jescze jedno : jak bylam u kolezanki, to u niej w trakcie tworzenia sima mozna bylo wybierac mu glos, tzn. czy jest niski czy wysoki, u mnie tez jest ten suwak, ale jak przesuwam w jedna czy w druga strone to i tak nic sie nie dzieje i glos jest taki sam oO

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:23.