![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A ja do 3 gim. - testy + rocznik eksperymentalny ,kill me.
A Simsy wzywają *.* |
a ja juz robota, mam szkole za soba ;D teraz tylko dni leca i beda zwierzaki to kupie, bo wole teraz sie spotykac z ukochanym niz grac przed kompem ;) a tak to nuda u mnie wieje, bo nie ma co robic w wolnych chwilach oprocz spotykania sie ze znajomymi i sprzatania w domu hehe. Niech juz wyjda zwierzaki to uzupelnie te luke ^^
|
Również nie mogę się doczekać. Pokolenia już mi się trochę znudziły.
Nawet zastanawiam się, czy nie wrócić na te 2 miesiące do dwójeczki, by się wytęsknić za trójką. No i w dwójce już są Zwierzaki :) |
ja dwójki nie mam,ale są momenty gdy tęsknie za dwójkowymi zwierzakami, :) były słodziutkie, :)
|
Ja sprzedałam całą serię dwójki znajomym, żeby mieć kasę na trójkę. Z dwójki został mi tylko dodatek zwierzaki, bo znajome już miały zwierzaki. Tak więc mogę sobie potrzymać pudełeczko dwójkowych zwierzaków w rękach i poudawać, że to dodatek do trójki :P Gdybym jeszcze miała podstawę, to bym sobie pewnie zainstalowała podstawkę + zwierzaki :D Ale szczerze, to mnie już dwójka nie kręci. Niedawno miałam okazję pooglądać sobie dwójkę u znajomych, to już nie to. Me serce należy do trójki!
Tak więc śledzę newsy o trójkowych zwierzakach i nie mogę się doczekać. Nawet sobie kupiłam dwie gry o konikach, tylko czekam aż mi dojdą, bo na Allegro. Miałam okazję w nie pograć i moim zdaniem to jedne z najlepszych, jeśli nie najlepsze gry o konikach. Są jednak dosyć leciwe i na Windowsie 7 to mi się nie kulną, na szczęście mam dwa systemy na jednym kompie, więc stare gry instaluję sobie na Windowsie XP. |
Ja też nie mogę się doczekać, ale gry, nie nowości.
|
A tam na jednym ze screenów jednorożec już ma fioletową grzywę i nie widzę bródki, czyli tak jak pisałem wcześniej pewnie będą różne umaszczenia generowane przez komputer (?) Albo przez graczy jeśli będzie możliwość taka zmiany koloru. :P
A nowe królicze dziury tak strasznie mi się podobają i tak bardzo by niektóre pasowały do klimatu miasteczka, które tworzę aktualnie w CAS, że odkładam jego dokończenie aż będę miał w rękach Zwierzaki :D A tak w ogóle to w każdej części simów były "Zwierzaki", mogliby w końcu nazwę zmienić na "Pupile" na przykład, chociaż Zwierzaki to lepszy chwyt marketingowy :D |
W 2 bardziej by pasowały Pupile, ale co do 3 ze względu na te mniejsze zwierzaki, to nazwa jak dla mnie jest trafiona.
|
Być może, ale mi raczej chodzi o powtarzalność nazw niż o to, w której części bardziej by pasowały :)
|
Jeśli macie facebooka to wejdźcie na to : http://www.facebook.com/media/set/?s...19906951426219
przejdźcie trochę na dół i macie tam zdj. jaszczurek, węży, jeża, wiewiórki, jelenia, żółwia w terrarium, papug, klatki dla gryzoni i dla papug.:):P:D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:03. |