![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Były już te zdjęcia, kilka stron temu ktoś wstawiał linka. Ja nie wiem, może jestem dziwna, ale mi grafika małych zwierząt nie wydaje się aż taka zła.
|
mi się wydaje że ta grafika jest całkiem spoko. przecież nie można oczekiwać super wypasionych zwierząt z detalami, to tylko simsy.
|
simsy nigdy nie bedą zaawansowane techincznie i graficznie, muszą tworzyć grę, która jako tako będzie chodziła na przeciętnym kompie wraz z dodatkami :P :D Kurcze, mam już plan gdzie będą moje koniki, zrobie dla nich wbieg, a za garazem domu będze ich stajnia :::P, Zrobie też kota który codziennie będzie chodzić po całej okolicy i nawiązywał romanse z kotkami :) Już się nie moge doczekać, na żaden dodatek tak nie czekałem i do tego to miasto tak mi się podoba :)
|
Einarr ma rację co do grafiki, ale mogłyby wyglądać TS4 jak w Mass Effect, grafika postaci jest śliczna a gra jest z 2007 roku bodajże, więc myślę że w przyszłych simach by się sprawdziła, byłby realizm i niskie wymagania. Ale tak jak pisałem wcześniej, mi się podoba grafika małych zwierząt, po prostu zadowala mnie stosunek ich wyglądu do ogólnej oprawy graficznej simów.
|
Mi sie w nowym dodatku wszystko podoba. Ustalilam,ze na poczatek gry stworze simke z dwoma psami (duzym i malym) i wprowadze sie do malego domku,ale nie w wiejskim stylu i wtedy zaczne badac nowosci w grze...
|
A ja nie wiem co stworze :P Ale chyba po jednym zwierzaku: kota, psa i konia, aby zobaczyć jak się, którym gra. No i te mniejsze.
http://farm7.static.flickr.com/6206/...0d5bdf86_z.jpg Co tam robi ten kot ? |
bawi się :) A ja zrobię po 2 konie 2 psy i jednego kota, bo to on najczęściej będzie opuszczał posiadłość i chodził na polowania i inne sprawy xdPo całym mieście jak prawdziwy kot
|
@up: Bawi się, to dużo nie mówi... Ciekawe jak będą wyglądać znajomości zwierząt w nowym mieście.
|
może wyjmuje korek z wanny :P Mnie tez ciekawią związki zwierząt, mam nadzieję,że będą mogły się poznać poza parcelami
|
Poluje na wodę jak moja Mila. :D Mnie tam są konie i psy obojętne, chcę mieć stado kotów. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:34. |