![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Gra pójdzie na XP, bo XP jest systemem 32 bitowym, a gra nie będzie w wersji 64 bitowej. Gdyby była, to miałaby szansę na bycie dłużej płynną. A tak to może, choć nie musi, być tak jak z trójką. Zaczną dochodzić dodatki mało który komp to wytrzyma. Gra jest na tyle okrojona graficznie, że może być płynna do końca, ale może być różnie.
|
Czy demo już jest dla wszystkich? Jak włączyłam Origin to wyskoczyło mi okienko z napisem w stylu The Sims 4 Demo już dla wszystkich za darmo a dalsza część tekstu była napisana tak, jakby ktoś wrzucił angielski tekst do bardzo kiepskiego translatora :P Ale była opcja kupienia/pobrania.
|
Niemożliwe, bo ja dzisiaj sprawdzałam i nie miałam demo. Sprawdziłam jeszcze przed chwilą i nic. :(
|
Z tego co wiem to niektórym takie info wyskakuje, jakiś błąd lub coś. Dla wszystkich demo będzie na dzień przed występem EA na Gamescom, czyli 12 sierpnia. Tylko nie mówcie, że będzie płatne xd
|
Niet, było napisane, że za darmo. Coś im się musiało schrzanić na to wygląda. Gdybym nie miała dema to by mnie wkurzyli :P
|
Agor-ia ja mam demo od jakiegoś czasu a dzisiaj też miałam ten komunikat napisany łamaną angielszczyzną i opcję "kup" :P
|
Cytat:
Co do wymagań, raczej nie spodziewałam się, że będą wygórowane (szczególnie z tą grafiką i ogólnym okrojeniem gry). Z resztą, twórcy wspominali, że nie będą wysokie. Osobiście nie miałabym nic przeciwko, żeby wymagania były wyższe, a gra bardziej rozbudowana, no ale... |
Czy ja dobrze wyczytałem, że płyta będzie potrzebna tylko do instalacji? ;OOOO
|
Cytat:
|
Chyba (stety lub niestety) aby grać trzeba będzie zarejestrować grę na origin i starować przez tę aplikację.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:08. |