![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Raczej będą mogły, ale mi chodzi o te już zrobione przez EA, np. kot x lubi kota y.
|
Ejak, raczej beda interakcje wbudowane :) Przecież to miasto z dodatku. chociaż EA ciągle zaskakuje :P
|
Podobno, przy "Magicznych Źródłach" się nie postarali, jeśli chodzi o znajomości Simów, i drzewa genealogiczne.
vatri: Ja jednak jestem bardziej za tym korkiem, ale wszystko się okaże jak, będzie można samemu pograć kotem w wannie ;) |
A ja już biorę się za tworzenie parceli domowej którą postawię w AP :)
Od razu z zagrodą i stajnią dla koni. A jak kupię TS3 zwierzaki to dodam tam nowe obiekty ,ale stare też tam będą :). |
ja powiem tylko tyle, ze już się nie mogę doczekać
i nie wyrobię do premiery ;c |
Jeśli chodzi o drzewa to w żadnym mieście się nie postarali... Jedynie w SV Kawalerowie, Clavellowie i Ćwirowie. A tak to siostry Kaliente w Barnacle Bay nie mają go w ogóle, Don Lotario również w Riverview... a takie drzewa jak u Goldbeardów w BB to mnie całkiem nie interesują, jest babka, jest ojciec ale nie ma dziadka ani matki, czyli jakieś cudowne poczęcie było chyba? I babka w ten sposób zapłodniona i powiła Tobiasa Goldbearda który również wiatropylnie został zapłodniony i począł dwójkę swoich bacholęci. A takich ewenementów jest sporo, np. Iqbal Alvi z SV też cudownie począł...
|
Cytat:
Zapewne się będą bawić i tyle. No chyba, że EA ma zamiar wprowadzić kąpiel także dla kotów. |
zupełnie jak mój kot. koty mają to w sobie że uwielbiają godzinami gapić się w odpływ wanny bądź w zlew... i wkładać łapy do środka :D mogliby zrobić coś takiego, że kot nad ranem atakuje nogi simów xD
|
Mnie ciekawią inne zawiłe szczegóły relacji psów\kotów\koni. Parując ze sobą Simów nieraz zastanawiam się do kogo będzie podobne dziecko. Jestem szczęśliwa gdy widzę w dzieciaku podobieństwo do dziadka np. Podobnie ciekawią mnie dzieciaki zwierzaków i ich podobieństwa\różnice. Hodowla np. psów, może wyglądać podobnie jak w realu, to mnie bardzo kręci... :P
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:36. |