![]() |
Odp: Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!!
Ja osobiście w życiu nie miałam bliźniaków.
I nie wiem czy ktoś tu już mówił, ale jest kod na owe dzieci. :D Sama jednak go jeszcze nie wypróbowałam, ale jeśli podany został w gazecie, to chyba się sprawdzi. twinzr2cute (wpisać chyba podczas ciąży). Tylko nie wiem, czy potrzeba NŻ |
Trze wpisać kod!!!
Forcetwins P.S. Albo,ći którzy mają WB niech zjedzą sernik przed "Postaraj sie o dziecko" :D *Nikara,takiego kodu nie ma |
a u mnie to tylko wystarczy jak klikam simem na simke to wychodzi mała simka a jak simką na sima to mały sim
Dacie mi kod na blizniaki? |
Masz wyżej...
Forcetwins- u mnie działa. |
słuchajcie, jak simka jest w ciąży nic już nie zdziałacie.To jest już zamówione co do ilości dzieci.Jak tylko simka zachodzi już wtedy można insimenatorem sprawdzić ile ich będzie.I tak samo można insimenatorem zmienić.
|
Cytat:
|
Znam sposób na bliźniaczki! Najpierw trzeba wpisać kod: "boolProp TestingCheatsEnabled true", chyba każdy to zna. Istnieje kod na bliźniaki: "twinzr2cute". Nie wiem tylko kiedy go trzeba wpisać.
|
U mnie dwa razy egzamin na bliźniaki zdał sposób:
Zanim simce urośnie brzuch (np. będzie wymiotować lub będzie ją bolał brzuch) wpisać kod boolprop testingcheatsenabled true zaraz po tym wpisać kod Forcetwins. Następnie kliknąć simką z wciśniętym klawiszem Shift na samą siebie i wybrać opcję "ForceTwins!". |
Cytat:
Cytat:
Odnośnie sposobów na bliźniaki. Sprawdzałam parę najbardziej znanych sposobów, niestety mi się nie udało. Chyba sprawdzę parę innych i naprawdę interesujących, które podaliście. TYLKO RAZ udało mi się zrobić bliźniaki, a to tym sposobem: wpisałam kod boolprop testingcheatsenabled true, kliknęłam (trzymając Shift) na simkę i wybrałam opcję "Spawn.../Tombstone of L and D". Pojawił się nagrobek, na którym kliknęłam (bez shifta) i wybrałam "Make me alien pregnant". Potem kliknęłam jeszcze i wybrałam opcję "Speed up my pregnancy", żeby przyśpieszyć ciążę. Tuż przed porodem zapisałam grę, bo zawsze tak robię. Po zapisaniu Simka zaczęła rodzić. Myślałam, że będzie to normalny poród, a tu suprise - na moim monitorze widnieje napis "W rodzinie są teraz DWA nowe maluchy!". Zdziwiłam się. Nie zapisując, wyszłam z parceli i ponownie weszłam. Simka znowu urodziła bliźniaki. To akurat był wyjątek, przypadek losowy. Dlaczego? Bo wiele razy tak robiłam z innymi simkami, a tylko tamta urodziła bliźniaki. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, zapraszam na PW, bo do tego tematu raczej nie wrócę. EDIT: Wróciłam :P próbowałam niektórych sposobów, które podawaliście, ale żaden nie zadziałał =/ |
To ja poszukuję dobrego sposobu na dziewczynkę.
To dla mnie BARDZO ważne =C Myślałam nad tym,żeby w łóżku kliknąć simem na simkę i wybrać opcję "Postaraj się o dziecko",ale ja potrzebuję sposobu takiego na 100000 procent =/ Macie jakieś naprawdę pewne sposoby?Czy pozostaje mi zapisywanie gry podczas porodu i wczytywanie dopóki nie będę mieć dziewczynki? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:46. |