![]() |
czar, nieee lam sie Tidus1004 ci pomooooze :P
nie spiesz sie w pisaniu :P lepiej chwilke poczekac i miec super odcinek niz czekac wcale i miec okropna kiche.. :P Jak wy to tak pozatym robicie? (to fotostory rzecz jasna :P więc bez niepotrzebnych skojarzeń poprosze :P) we dwoje to tak trochu niewygodnie :P macie na 2 kompach takie same rodzinki czy cuu? czy na jednym to robicie? :P |
Hahahahahahahaha......
Powiem Ci jak my "to robimy " ;) Bo to nie jest rzadną tajemnicą. Oczywiście rzecz jasna że nie na jednym kompie. Zaczęło się od tego, że Czar była moją współ pomysłodawczynią. Moja robota to tekst i zdjęcia. Później jednak zaczęło się to zmieniać. Otóż w obecnej chwili robimy to w ten sposób. Zaczynamy od burzy mózgów i rzucamy pomysłami. Wybieramy najciekawsze i układamy to jakoś chronologicznie. Potem tekst jest całkowitą pracą Czar, natomiast ja już zajmuje soę tylko zdjęciami. I taka w tm cała tajemnica :] |
Nie noo , super ! bardzo mi sie podoba ,
interesujące fotostory . :D 10/10 - to moja ocena :D |
Bleee 0/10 ! Może i dla tego że ksiazke Harrego Pottera nie obdażam zbytnią sympatia! Nie podoba mi się!
|
CZAR kiedy kolejny odcinek!?
Czekam i czekam a nikt sie nie odzywa! |
Pawlo, naprawdę nie mam pojęcia. Musisz cierpliwie czekać... Aha, jeszcze jedna uwaga- teraz 6. odc. pisze Tidus, a ja zajmę się kolejnym :). To tak na marginesie.
|
Wybacz że to powiem Tidus2004 :
W GRZE THE SIMS 2 NA STUDIACH JEST NIEMOŻLIWE !!!! |
Wybacz że to powiem Tidud2004 :
W GRZE THE SIMS 2 NA STUDIACH JEST NIEMOŻLIWE ! |
Niemożliwe
Wybacz że to powiem Tidud2004 :
W GRZE THE SIMS 2 NA STUDIACH JEST NIEMOŻLIWE ! |
Wybacz Tdidus2004 To niemożliwe żeby Hary poter jest W THe sims i mo0żna rzuczać Zaklęcia !!! jak taj to gdzie można ściągnąć ten bombowy zamek ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:14. |