![]() |
Cytat:
Co raz bardziej podoba mi się ten dodatek !!! :wub: |
Ja chyba wiem o co chodzi... W tych "Turn Ons" to chyba, że preferuje to, co mu sie wybierze, a w "Turn Off" to to co mu sie nie podoba... ;)
|
Moim zdaniem Turn Ons to, to co pociąga danego Sima w innych, a Turn Off co odpycha.
Na kilku zdjęciach jest 10 Simów na jednej parceli, którymi można sterować. Może nie będzie ograniczenia do 8 simów na jednej parceli? |
Cytat:
http://www.gamepro.com/screen_galler...ext=PC&family= A oto 15 screen-ów, ja większość widziałam, ale nie wiem jak Wy. :) |
Tłumaczenie opcji ...
Spróbuję również wytłumaczyć o co chodzi z My Turn Ons & Offs ... Musisz wybrać negatywne i pozytywne cechy twojego Sima. Kliknij na te wymienione powyżej cechy która będą jego szczególnym wizerunkiem i pomogą w znalezieniu partnera. Twój Sim będzie bardziej atrakcyjny dla innych Simów, których cechą są wybrane przez Ciebie jako pozytywne cechy. Analogicznie twój Sim będzie mniej atrakcyjny dla Simów których cechami są wybrane przez ciebie jako negatywne. Wybrane cechy będziesz mógł później zmienić używając specjalnego obiektu z działu Nagród Aspiracji. Pewnie sporo błędów w tłumaczeniu. Ale może to trochę pomoże zrozumieć wam tą opcję :) http://members.lycos.co.uk/casanovak/pltext.JPG |
WITAMIKA> Było już gdzieś napisane, że nie można będzie mieć 10 simów a to na scennach to poprosu zabawa autorów. Pozatym sama możesz miec wiecej niż 8 simów naraz przy użyciu kodu boolProp testingCheatsEnabled .
|
...
2 NAJŚWIEŻSZE INFORMACJE !!!
1. Polska premiera The Sims 2 : Nocne Życie przesunięta. Spolszczony dodatek w naszym kraju ukaże się 20 września. 2. Na Allegro jest oferta przedsprzedaży Nocnego Życia za 74,99 zł. Gwarancja, że dodatek dostaniesz w dzień ukazania się gry na rynku polskim. Pozdrawiam! |
O kurcze 4 dodatkowe dni oczekiwania.
Mam pytanie (wiem że to mało prawdopodobne by ktoś na nie odpowiedział, ale może akurat) czy ktoś wie czy to że sim lubi perfumy, brody itd. to bedzie dziedziczne czy bedzie mozna sobie wybierać jak np. dziecko stanie się nastolatkiem? |
a ty dzidziczysz poglądy po rodzicach?? ;) Napewno będzie do wybrania i zmieniania podczas gry.
|
Dziwne, jeżeli premiera jest przesunięta to powinno piać o tym na oficjanej stronie EA Polska, a tam nic takiego nie ma :) .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:07. |