![]() |
Odp: "Wybacz mi mamo"
Jaki 14 odcinek? Już jest 22 odcinek :) Wiem że nie ma linków, ale poszukaj a znajdziesz :)
|
fajne fajne ;d podoba mi8 sie
a jakie czesci The Sims 2 masz?:D |
Cytat:
Przeczytałam wszystkie Odcinki ! Suuuperowe !!! Czekam na 23 część ;* Pozdrawiam ;) |
To może ty dasz spokój co?Nawet nie umiesz mi dać ujemnego punktu reputacji?O matko...Może ty się nie podlizuj co nie?Przyszedł tu nowy i szpanuje na forum...
Jak już chcesz obrażać to obrażaj, ale nie wchodź mi lepiej w drogę! xPI ty świnio i mendo jedna.... xP Jak ktoś tu ma mały mózg to ty, bo nawet te słowo piszesz z błędem :P xP Może byś siebie obrażał a nie innych xP :angry: :fist: pukjnij się w ten głupi łep!Może to ci coś pomoże! :smirk: I może nie odpowiadaj za autora tych słów! xP xP |
Misti12,ja wciąż czekam aż ty dostaniesz wreszcie bana za swoje durne zachowania...
Przestańcie offtopować do jasnej ciasnawej!Piszcie se takie rzeczy na PW. A propo,Misti - twój poziom wysławiania się świadczy o twoim poziomie intelektualnym.I nie dziw się,że ludzie Cię oceniają na 9/10 lat. Tak,zawsze muszę wtrącić swoje 3 grosze bo nie przepadam za takim zachowaniem jak twoje :P |
Wiesz, co?Może ty wreszcie dostaniesz bana za wtrącanie się nie do sowich spraw?
|
Cytat:
|
Przeczytałam wszystkie 22 odcinki za jednym razem i jestem pod ogromnym wrażeniem:)
Fotostory jest super:) czekam na kolejne odcinki. Od dziś będzę tu często zaglądać:) |
Gdzie są te 22 odcinki? Powiedzcie, bo ja chyba ślepa jestem i nie mogę znaleźć :(
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:28. |