![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
To szkoda, że nie trafiłem na taką okazję :|
I mam jedno pytanie: Kto stworzył te forum i kto jest najstarszym użytkownikiem? xP |
Szukaj Pushka - ale on juz tu nie wchodzi, od dawna ;)
EDIT: o, prosze bardzo: http://forum.thesims.pl/member.php?u=4 nie sugerowac sie data ostatniego pobytu, pisal za niego ktos inny. Jest glownym adminem, wiec jego konto bylo potrzebne. |
Za co IgaAnne dostała Banna?
|
Cytat:
|
No i znowu się powtórzę, ale wkurzający jest ten błąd przy logowaniu. Nie da się nic z tym zrobić? X_x
|
Czyli użytkownik nie ma i nie będzie miał możliwości edytowania nazwy własnych tematów? :con: Bo na wielu forach zauważyłem, że ta opcja nie jest w 'Opcjach tematu', tylko przy edytowaniu pierwszego posta. Nie ma takiej możliwości?
|
Ja chciałbym aby była możliwość wrzucania zdjęć na forum od razu z komputera, a nie, że trzeba wchodzić na www.imageshack.us itd.
|
Strasznie mnie denerwuje, ze jak odpowiem w jakims topicu, to potem jest on pogrubiony jako nowa odpowiedz, da sie cos z tym zrobic? xd
|
znowu błąd przy pm. dałoby się cos z tym zrobić?
aha, i jeszcze gdyby możliwe byłoby przy wejściu na forum powiadomienie o wiadomosci? |
Magia, za każdym razem, gdy wchodzę na forum i mam nową wiadomość - wyświetla mi się komunikat i przekierowuje do wiadomości, jeśli chcę. Musisz zmienić sobie ustawienia.
Ale co do błędu - racja. Wysyłając wiadomość otworzyła mi się strona z błędem. I to nie pierwszy raz. Jest to trochę irytujące, bo nie wiem czy owy ktoś dostał PM-a. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:10. |