TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Szansa (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47462)

Liv 01.07.2009 17:52

Odp: Szansa

@up: Ej, bo mi całą akcję zgadniesz, łącznie z zakończeniem :c
To z kim lał się pan Wing, hmm, nie wyjaśni się ;)

Dzięki za wszystkie dotychczasowe komenty :)

@Hnat: Dzięki za wyłapanie błędów ;)
Co do myślników- jestem tak nauczona pisać i nie wiem czy ma to sens, by po tylu latach takiego pisania to zmieniać.
Masz ciekawe spostrzeżenia ;) Zgodzę się- historia Lily z "Szansy" rzeczywiście przypomina mit o Odyseuszu, aczkolwiek w ostatecznym momencie wyjdzie, że nie wszystko się zgadza.
Jeśli chodzi o tą bójkę to w pierwotnych założeniach miała być spowodowana właśnie przez Szymona, ale odeszłam od tej myśli, gdyż oboje siedzą w dwóch zupełnie różnych więzieniach (Szymon odsiaduje wyrok, Dustin jeszcze nie).
Podejrzeń dot. Rudka i Julki nie skomentuję, powiem tylko tyle, że być może będziesz zaskoczony tym co się będzie działo przy końcówce FS.

Jeśli dobrze pójdzie, to do końca tego tygodnia pojawi się odcinek :) Mam już prawie gotowy początek (ok. 2 stron). Wyszedł tak... niebanalnie, aczkolwiek coś takiego pojawiło się już w 2 części 5 odcinka ;] A z resztą- zobaczymy, czy reszta wyjdzie podobnie... W każdym razie 21 część zapowiada się na bardzo długą.

Mari-Ka 02.07.2009 13:36

Faktycznie Liv zbieg okoliczności :) Ale pojawi się jeszcze jeden....może nie aż tak widoczny ale będzie :) Nie mniej powiem tak : Dustina nie darzę zbytnią sympatią. Nie wiem czemu...Bardziej podoba mi się Rudek :) Chociaż imię bardziej pasuje mi do jakiegoś futrzaka hihi. Mam nadzieję, że się nie obrazisz za to porównanie :)
Fabuła wciągająca. Opowieść o życiu przeciętnej rodziny, która zmaga się z niecodziennymi problemami, jakim jest np. areszt i porwanie. Lily bardzo ładna, taka subtelna i delikatna.
Niech tylko uważa na swoje serduszko, żeby ktoś inny nim nie zawładnął ;)

10/10

Gio 02.07.2009 14:02

Jakoś nie widzę celu uieszczania dat, skoro nie jest to forma pamiętnika.
Błędów było parę, ale wszystkie wymienili moi poprzednicy.
I ciekaw jestem też, co takiego będzie przy komentowaniu następnego odcinka.... ktoś zemrze?!

pozdr.

Jula881 05.07.2009 17:08

@up:"Ktoś zemrze", przepraszam, co zrobi? Odcinek jak zwykle fajny, przepraszam, że nie było mnie tyle na forum ale byłam na niezapowiedzianych wakacjach i nie miałam czasu, żeby napisać... no 1oOoOoOoOoOoOoO/1o

Vicky 10.07.2009 12:08

Cytat:

Napisał Liv (Post 1059556)
Widzę, że naszym anonimom nie spieszy się do ujawnienia swojej tożsamości.

No dobra, to i ja sie ujawnie :D Juz dawno chcialam, tylko nie mialam czasu sie rejestrowac. co do fs - uwielbiam! jedno z moich ulubionych, przeczytalam wszystkie czesci, i musze przyznac, ze Twoj styl, chociaz zawsze fajny, bardzo sie poprawil ;] Dopracowane szczegóły, super opisy i dialogi, a te fotki! Cud, miód i orzeszki <3 :D
Ale ja też mam mieć prawo pretensje - dawaj mi tu następny odc! ;D

Volturia 10.07.2009 13:23

Cytat:

Napisał Vicky (Post 1069903)
Ale ja też mam mieć prawo pretensje - dawaj mi tu następny odc! ;D

Dokładnie! [ Bartek <3 :D ] przynajmniej zrób to zanim wyjadę :(

Liv 10.07.2009 15:37

No tak- kiedyś musieliście się zacząć upominać :/
Mam (bardzo?) złe wiadomości- prześladuje mnie coś w stylu braku weny. Zamiast wieczorem (bo to najodpowiedniejsza pora) siąść, odpalić Worda i wyobraźnię ja sobie gram i moja wyobraźnia działa, ale w innym kierunku. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że ubzdurałam sobie, że odcinek ma wyjść lepiej niż zwykle (tak, moi drodzy, może być lepiej ;)), a początek jest właśnie tak zaczęty (a jak wiadomo, reszta nie może odstawać).
Wyjątkowo mi zależy, gdyż ten odcinek ma być w pewnym sensie przełomem i w przypadku niektórych czytelników spełnieniem ich podejrzeń.

Przepraszam za utrudnienia i proszę o cierpliwość ;/

BlackDevil 10.07.2009 16:02

Dobra, jeszcze ja :D
To tak... odcinek bardzo mi się podoba, ale myślę, że raczej nie będzie żadnego romansu pomiędzy Lily a Bartkiem? ;>
Oceny nie trzeba, czekamy jednak na następny.
EDIT: Z cierpliwością czekamy, jak poprosiłaś :)

Słodka Ślicznotka 11.07.2009 11:26

no Liv juz koniec tygodnia więc oczekujemy następnego odcinka :P
dzis albo przynajmniej jutro ;)

Vicky 11.07.2009 11:31

W takim razie ja tam wole poczekac az wena wróci :D lepszy odc po dlugim czasie, a dobry, niz gdybys miala wstawiac taki `na odwal`. A znając poprzednie odcinki moge sie spodziewac ze warto bedzie czekać ;>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:30.