![]() |
Odp: 'Why me?'
Właśnie litości! Bo będę jak wrzut na dupie :D
|
Strona offtopa wystarczy.
Chyba, że ktoś chce warna za nabijanie postów (bo to JEST nabijanie) Dziękuję za uwagę i proszę bez bulwersów. @down: A żebyś wiedziała! xp |
@ up : groooooza :)
Volt, co z bonusem ? ;> |
Cytat:
|
Jezus Chrystus! Czy ja wyglądam na taką co myśli tylko nad tym jak zaspokoić wasz głód? - wybaczcie, ale Liv ma racje. W dodatku czekam jeszcze na co najmniej połowę komentarzy, bo nie ukrywam, że wciąż na nie liczę ( tyczy się to Mizi, dooma... - o Ayi i ptasi mogę niestety zapomnieć, ale trudno ). Poza tym piszę aktualnie TYM'a . Tam będziecie mieli nieco z Why me? zapewniam. A na bonus też czas mieć muszę.
Mam jutro 2 klasówki, kartkówkę i recytację - i teraz pytanie, kiedy czas na simsy? Miło mi, że tak wyczekujecie - ale dajcie pożyć. ;] |
Ehhh nie wiem jak to się stało że wcześniej nie skomentowałam, mimo że odcinek już mi znany od jakiegoś czasu :D Wstęp troszkę mnie zdziwił, ni z gruszki ni z pietruszki wyrywa się jakiś bobas którego nigdy wcześniej nie było, ba nie tylko jego, dzieci jakoś wogóle nie było nigdy w tym fs. Z tym snem to nie wiem czemu, ale mam wrażenie że jest tylko po to aby odcinek był dłuższy, by go czymś "zapchać". Czytam prawie od samego początku to fs i z odcinka na odcinek jest cudowniejsze, a zdjęcia nadal są prześliczne :D No to tyle czekam na next :D Powodzenia w klasówkach
|
Cytat:
No to nie zakończę jak zwykle... @down. Ale ja MILCZEĆ :D |
Qup; nie no ale naprawdę uważam, że nie należy denerwować Livki :P
Jak dla komentować nasze 'Dlaczego ja?; non stop . ;] I słodzić, jakie jest cuudne ( oraz wytykać błędy ; p ) Ale niedługo jakiegoś bana zarobicie ; ) To tylko troska ;) Aha i jeszcze jedno - Kocham was :) PS @down: Milczeć, ale niedługo dać znak życia! :P Ci co jeszcze nie skomentowali, uprzejmie proszeni o komentarz w razie chęci ;] |
reasumujac
MILCZEC |
Cytat:
PS:Śliczna główna bohaterka( o dziwo, teraz nie pamiętam imienia a przedtem jak na złość tylko to pamiętałam:() |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:12. |