TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Miczka 02.06.2009 16:46

Odp: Pytania i odpowiedzi

Czy wie ktoś może jak przeprowadzić simkę do innego sima przed ślubem?
W pragnieniach ma "Przeprowadzam się do sima xxx",czy jakoś podobnie, lecz tej opcji nie mogę nigdzie znaleźć..

Ellie 02.06.2009 16:48

Agnieszka86 -
1. nie jestem eliie tylko ellie
2. nie chce mi sie przekopywac 30 stron
3. od tego jest ten temat
4. uzywaj opcji edytuj
5. dzieki za odpowiedz

Björk 02.06.2009 16:48

U mnie jak mieli wystarczającą ilość kontaktów to sama simka zaproponowała simowi "wprowadź się". A takiej opcji nie było w interakcjach.

'Mu 02.06.2009 17:02

U mnie z kolei opcja pojawiła się gdy pasek znajomości był w pełni zielony, a rozmawiający ze mną sim uważaj że moja simka jest "urocza" ^^

Mamełe 02.06.2009 21:45

Jak to w końcu jest z tym wzrostem? Na stronie oficjalnej jest rekalma, ta z kucharzem i tam jest napisane, ze moj sim moze byc wysoki albo niski :/

Levkoni 02.06.2009 21:48

Może nie chodziło o rozmiar fizyczny, a o to, że może być kimś ważnym, albo kimś o niskiej pozycji społecznej ... ;) wiem wiem kombinuję, ale wszystko jest możliwe hehe

Mrufka 02.06.2009 22:43

Cytat:

Napisał Miczka (Post 1035854)
Czy wie ktoś może jak przeprowadzić simkę do innego sima przed ślubem?
W pragnieniach ma "Przeprowadzam się do sima xxx",czy jakoś podobnie, lecz tej opcji nie mogę nigdzie znaleźć..

Ta opcja się pojawia gdy simowie naprawdę się już lubią. Najlepiej zaproś ukochanego na noc, zbliż się na maksa, muszą mieć świetne kontakty. Wtedy pojawia się opcja "wprowadź się" podczas rozmowy. Wiem, bo tak miałam :-)

Mrufka 02.06.2009 22:44

Cytat:

Napisał theground (Post 1035692)
A wie ktoś może co z tymi nagrobkami? Już 3 simów zmarło mi w mieście w rodzinach gotowych. Bessie Clavel ze starości i w jakiś tragiczny sposób Przemysław Lada i Molly French. Ale nie ma w domach ich nagrobków, albo ja ślepy jestem. A chciałbym pochować ich godnie :D
A tak w ogóle, to wiecie co zauważyłem. Że Jak ustawicie życie sima np. na epickie czyli 960 dni, to nie znaczy, że umrze on w wieku 960 dni. Moja simka ma już 962 i jeszcze się trzyma, a gotowy sim, mąż Bessie Clavell ma ponad 1000 dni i jeszcze żyje :D

Po śmierci jakiegokolwiek bliskiego ci sima musisz jechać na cmentarz. Wtedy w katakumbach jest opcja "zajmij się zmarłymi", dzięki czemu ustawiasz na cmentarzu ich groby. Można potem zmienić ich opis i opłakiwać je.

ultraviolence 03.06.2009 06:06

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1036206)
Jak to w końcu jest z tym wzrostem? Na stronie oficjalnej jest rekalma, ta z kucharzem i tam jest napisane, ze moj sim moze byc wysoki albo niski :/

Napisać to napisali, ale jeśli chodzi o wzrost to tylko przysłowiowe "gruszki na wierzbie", które wyszły od twórców. Chyba, że w jakimś dodatktu to wprowadzą, ale wątpię... :P

Mamełe 03.06.2009 06:57

Cytat:

Napisał helena (Post 1036248)
Napisać to napisali, ale jeśli chodzi o wzrost to tylko przysłowiowe "gruszki na wierzbie", które wyszły od twórców. Chyba, że w jakimś dodatktu to wprowadzą, ale wątpię... :P

Ściema jak z łóżkiem piętrowym w Ikei :/ Do dzisiaj mi nie odpisali.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37.