![]() |
Odp: The Sims 3-nowosci
wiecie jaki bedzie Szok Przyszłości? Jak EA zrobi tansze sety w Store i niedrogie dodatki, ktore beda posiadac wiecej ubran dla staruszkow, dzieci i nastolakow :)
Kiedys bylo mnie "stac" na zakupy w Store, ale nie chce juz wydawac na to kasy. |
Niby dlaczego mają obniżyć ceny?
Skoro seria TS jest jednym z najbardziej dochodowych produktów i zapewnia wielki zyski niskim kosztem pracy nad kolejnymi dodatkami. Ludzie i tak kupują, więc obniżenie cen byłoby nielogiczne z punktu widzenia EA :) Szkoda tylko, że z każdy kolejnym dodatek nie dochodzi masa obiektów. Dla dobrego grafia wykonanie jednego obiektu to zapewne pryszcz,a przecież EA games raczej na brak grafików nie narzeka ;) |
Cytat:
|
Już istna z tymi dodatkami masakra.
Mało, rzadko.. I nie to, czego chcemy. Ej, Chylińska jest ambasadorem simsowym u nas? Może by do niej zacząć zgłaszać obiekcje? No żartuję, ale miło by było. ; / Co prawda interakcje między simami są niezbędne, ale to powinno dochodzić w między czasie. : o Już te zwierzaki i pogoda są tak upragnione... Postaraliby się raz, a nie robią coś prawie nie potrzebnego. ;/ |
Nowy dodatek zostal wyslany do ESRB http://www.esrb.org/index-js.jsp czyli firmy,ktora ocenia min. gry komputerowe,ale zazwyczaj wysyla sie tam gry,ktore sa juz prawie ukonczone albo juz ukonczone i krotko przed wypuszczeniem na rynek.Czyzby nowy dodatek bylby juz w fazie koncowej i jego premiera ma byc szybciej niz sie spodziewamy,a raczej oczekujemy,tego jeszcze nie wiadomo,a EA milczy jak grob.
weicej tutaj http://www.simtimes.de/2011/diesims3...bewertet-7546/ |
A tu po Polsku:
http://wirtualnesimy.pl/index.php?su..._from=&ucat=8& |
Cytat:
Tak ja pisala anie_1981 wiecej obiektow, ubran, fryzur itp. bylo dodwane z dwojkowymi dodatkami. Cytat:
|
Myślę, że coś na temat Pokoleń powiedzą po premierze Średniowiecza (czyli po 25.03), albo i jeszcze później. Teraz głównym tematem EA jest Średniowiecze i jego reklama, Trójka na razie zeszła na dalszy plan. Jakoś tak co raz bardziej przekonuję się do tego dodatku. Może będzie ciekawy, ale nie liczę na wiele. W końcu teraz liczy się tylko kasa, jak słusznie zauważyła Anie_1981.
|
Chciałbym zaznaczyć, iż Gta V też już tydzień temu dostało od ESRB kategorie wiekową, choć gra jeszcze nie została zapowiedziana i wyjdzie nie szybciej, niż za rok.
Więc to jeszcze nie przesądza sprawy, że gra jest na ukończeniu. |
Dodatki wychodzą regularnie - w listopadzie i czerwcu [jeśli coś pomyliłam, to proszę mnie poprawić], więc sądzę, że i Generations pojawią się wg tego schematu - w czerwcu.
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:34. |