![]() |
Odp: Błąd aktualizacji...
Witam, jestem nowy na forum.
Zapewne moje pytanie padło na forum już kilka razy ale nie znalazłem dokładnej informacji co z tym problemem zrobić a mianowicie aktualizując grę z wersji 3.6.6 do wersji 3.8.6 wyskakuje komunikat iz znaleziono nieprawidłowy plik. Będzie to wina patcha aktualizującego do wersji 3.8.6 czy jakiegoś wcześniejszego? A może ktoś ma w 100% działający patch aktualizujący do wersji 3.8.6? |
ech...jak zawsze nigdy simsy nie moga dzialac normalnie....macie jakis pomysl jak mam zainstalowac gre poprawnie?
1. format kompa 2. instalacja podstawki sims3 3. instalacja dodatku wp 4. wchodze do launchera ->gra zaktualizowana wersja 1.0.615.0007 nigdy nie mialam tego bledu przed instalacja dodatku jak to naprawic :/ help |
Mam takie pytanie. Czy do instalacji The Sims 3 Zwierzaki będę potrzebowac aktualizacji? Na komputerze, na którym mam simsy chwilowo nie mam Internetu - czy będzie to kolidowac z instalką gry? Zaznaczę, że przy The Sims 3 Po Zmroku miałam ten problem i musiałam zrobic reinstalkę, a potem podłączyc się do sieci, żeby gra się zaaktulizowała. Przy Pokoleniach (też nie miałam połączenia) nie było tego problemu.
|
Cytat:
|
Próbowałam też z wywalaniem... Nie pomogło. Więc aktualizacji nie mam, a mody i tak i tak nie działają...
|
hej, mam problem otoz, mam wszystkie czesci sims 3 i teraz probuje zaistalowac zwierzaki i wyskakuje mi blad aktualjizacji, instalacja zostanie przerwana wrrr mody wywalone
|
Cytat:
:|:((:((:((:((:(( No coz poszperalam w necie, naprawilam, musialam wywalic hot keye i inne bzdety z the sims. Zainstalowalam na nowo wszystko chodzi. UFFFF.:O:D:D |
Ja też mam problem.
http://i.imgur.com/438T8.png Chcę zainstalować aktualizację 1.26, i wyskakuje to -.-' Pomocy! |
Po zainstalowaniu łaty 1.29, mam bardzo głupi błąd, nawet myślę o przeinstalowaniu gry. Gdy konie galopują, to robią to tak... głupio! Nawet nie wiem jakich mam tu słów użyć, biegają tak chaotycznie, jakby w przyśpieszonym tempie i tnąc się przy tym. Powiedziałabym, że EA po raz pierwszy wydało łatę, po której mam jakieś widzialne dla mnie błędy!
|
Emm... Ja mojej gry niestety nie mogę wcale nawet zaktualizować, bo wyskakuje mi taki komunikat
" Nie można połączyć się z EA Download Manager. Przez to nie będziesz miała dostępu do najnowszych aktualizacji." Takie coś mi zaczęło wyskakiwać odkąd zainstalowałam Pokolenia, Karierę, i Wymarzone Podróże, dlatego moja gra jest zaktualizowana na 1.24 , I muszę powiedzieć, że się nie zacina. Tylko mam jakiegoś dziwnego buga od tygodnia, że po ściąganiu fryzur z Peggy i Anubis znikają mi inne, ale to nie od aktualizacji. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:31. |