TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Błędy aktualizacji... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51252)

bartii9512 09.10.2011 16:27

Odp: Błąd aktualizacji...

Witam, jestem nowy na forum.
Zapewne moje pytanie padło na forum już kilka razy ale nie znalazłem dokładnej informacji co z tym problemem zrobić a mianowicie aktualizując grę z wersji 3.6.6 do wersji 3.8.6 wyskakuje komunikat iz znaleziono nieprawidłowy plik. Będzie to wina patcha aktualizującego do wersji 3.8.6 czy jakiegoś wcześniejszego? A może ktoś ma w 100% działający patch aktualizujący do wersji 3.8.6?

eyvee 12.10.2011 18:15

ech...jak zawsze nigdy simsy nie moga dzialac normalnie....macie jakis pomysl jak mam zainstalowac gre poprawnie?

1. format kompa
2. instalacja podstawki sims3
3. instalacja dodatku wp blad aktualizacji>
4. wchodze do launchera ->gra zaktualizowana wersja 1.0.615.0007

nigdy nie mialam tego bledu przed instalacja dodatku jak to naprawic :/ help

Olson 16.10.2011 17:56

Mam takie pytanie. Czy do instalacji The Sims 3 Zwierzaki będę potrzebowac aktualizacji? Na komputerze, na którym mam simsy chwilowo nie mam Internetu - czy będzie to kolidowac z instalką gry? Zaznaczę, że przy The Sims 3 Po Zmroku miałam ten problem i musiałam zrobic reinstalkę, a potem podłączyc się do sieci, żeby gra się zaaktulizowała. Przy Pokoleniach (też nie miałam połączenia) nie było tego problemu.

xometr 20.10.2011 17:22

Cytat:

Napisał Xou. (Post 1461693)
Widzę, że jest sporo postów bez odpowiedzi... Mimo to i ja spróbuję :)
Otóż chciałam dziś pograć w simsy i wyskoczyło powiadomienie o aktualizacji (tej najnowszej, do wersji 1.27), więc oczywiście zezwoliłam na aktualizowanie. Co się okazało? Ano, po zakończeniu instalacji wyskoczyła informacja "niektóre pliki zostały zmodyfikowane, zainstaluj ponownie". Otwieram panel startowy gry i znowu mam informację o tejże aktualizacji. Próbuję ponownie i to samo. Czy coś jest źle z aktualizacją, czy to ja powinnam coś zmienić?
I od niedawna nie działają mi dodatki z rozszerzeniem .package, choćbym nie wiem gdzie je wciskała...

Nie instaluje się własnie przez mody jakie posiadasz. A dodatki o których mówisz muszą byc zawsze zaktualizowane do obecnej wersji gry jaką posiadasz. Zważywszy na to że dodatek zwierzaki bardzo mocno wpłynął na kod gry wiele dodatku poprostu sie wykrzacza. Wywal wszystko i aktualizacja zainstaluje się bez problemu

Owl Finch 20.10.2011 18:16

Próbowałam też z wywalaniem... Nie pomogło. Więc aktualizacji nie mam, a mody i tak i tak nie działają...

mmandragorra 22.10.2011 09:03

hej, mam problem otoz, mam wszystkie czesci sims 3 i teraz probuje zaistalowac zwierzaki i wyskakuje mi blad aktualjizacji, instalacja zostanie przerwana wrrr mody wywalone

AdeleBlanc 25.10.2011 17:49

Cytat:

Napisał NataleQ (Post 1440182)
Po zainstalowaniu aktualizacji wyskakuje mi
Nastąpił błąd podczas uruchamiania, zobacz szczegóły w dzienniczku
co jest? przed aktualizacją podstawa mi chodziła, po zainstalowaniu dodatków i po aktualizacji też tak jest.

Mam teraz to samo,dzisiaj chcialam przeinstalowac gre i figa nie moge dzialaja mi tylko sims podstawowe inne dodatki nie chca chodzic. Dlaczego? Co to za blad i co mam ogladac w dzienniku? Co za bzdury tyle kasy kosztowaly mnie te simy a tu takie jaja!!!!!!!!
:|:((:((:((:((:((

No coz poszperalam w necie, naprawilam, musialam wywalic hot keye i inne bzdety z the sims. Zainstalowalam na nowo wszystko chodzi. UFFFF.:O:D:D

Scheiße 15.11.2011 16:49

Ja też mam problem.
http://i.imgur.com/438T8.png
Chcę zainstalować aktualizację 1.26, i wyskakuje to -.-'
Pomocy!

anie_1981 18.12.2011 21:48

Po zainstalowaniu łaty 1.29, mam bardzo głupi błąd, nawet myślę o przeinstalowaniu gry. Gdy konie galopują, to robią to tak... głupio! Nawet nie wiem jakich mam tu słów użyć, biegają tak chaotycznie, jakby w przyśpieszonym tempie i tnąc się przy tym. Powiedziałabym, że EA po raz pierwszy wydało łatę, po której mam jakieś widzialne dla mnie błędy!

Miscellaneous 23.12.2011 07:30

Emm... Ja mojej gry niestety nie mogę wcale nawet zaktualizować, bo wyskakuje mi taki komunikat

" Nie można połączyć się z EA Download Manager. Przez to nie będziesz miała dostępu do najnowszych aktualizacji."

Takie coś mi zaczęło wyskakiwać odkąd zainstalowałam Pokolenia, Karierę, i Wymarzone Podróże, dlatego moja gra jest zaktualizowana na 1.24 , I muszę powiedzieć, że się nie zacina. Tylko mam jakiegoś dziwnego buga od tygodnia, że po ściąganiu fryzur z Peggy i Anubis znikają mi inne, ale to nie od aktualizacji.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:31.