![]() |
Odp: Problemy z misjami
Cytat:
|
Echh, ja mam za pomocą kodu:P. Więc ogólnie i tak jak mam znaleźć topór, to wystarczy, że dam go drugiemu i Simowi i wszystko winno być ok. Chyba, ja tej misji nie mam :D
A ja mam pytanie, co do misji w Smoczej Jaskini w Shang Simla. Co ja tam mam do kaczki znaleźć :/ EDIT: Zagadka Chin zrobiona (Uff) Tylko problem. Mam jeszcze misję z Chin, by znaleźć w Charteu De Landgraab, w tajemniczej komacie klucz jakiegoś gostka, co go Landgraab nie lubił. Z opisu wynika, że komnata jest pod ziemią. Jeśli ktoś ma informacje niech mi udzieli, gdzie ten klucz leży. Chcę tą misję zrobić. Jak ją anuluję to mi ,,Chiny z zaadu nogi wyrwą :P) |
Witam. Mam problem w zadaniu w Egipcie. Mam dac shorme typowi z targu w zamian za informacje. Znam przepis i juz ja zrobilam tylko nie umiem mu jej dac. Czy mam ja miec w plecaku? jak ja tam umiescic?
Pozdrawiam M32 |
wkladasz ja do plecaka (otwierajac plecak i przeciagajac potrawe do srodka) i idziesz do kolesia
|
dać się przekląć
hej. mam problem, muszę dać się przekląć mumii. poszłam do jednej takiej :) i niestety miałam ciasteczko i mnie nie przeklęła. od tamtej pory spędziłam już chyba pół miesiąca simowego w egipcie i każda krypta daje się tylko glądać :( wiecie co z tym zrobić? może jakiś kod na wywołanie zdechlaka?? pomocy bo już mi nerwów brakuje
|
Odp: dać się przekląć
Cytat:
http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=177 |
Hej. Mam problem z misją w Wielkiej Piramidzie, chodzi o znalezienie Reliktu Wieczności. Po prostu szlag mnie już trafia i nie daję rady. Utknęłam i nie wiem gdzie iść. Wklejam screena z gry - http://i47.************/2hpprft.png i pytanie: czy te drzwi są ważne[tzn czy gdzieś tam za nimi znajduje się relikt], a jeżeli tak, to jak je otworzyć? Będę baardzo wdzięczna za pomoc ;( dodam jeszcze, że mam w wyposażeniu kamienny klucz gwiazdy i kamienny klucz półksiężyca, ale nie są one raczej przeznaczone dla tych drzwi, zresztą nie mam pojęcia dla których są :/
|
No, nie wiem...
Może w tym pomieszczeniu są ,,pododnie dźwignie'' W mnie dość często są wykorzystywane w grobowcach ;/ |
Właśnie nie ma kompletnie nic, żadnych przełączników na ścianach czy w podłodze itd, masakra.
|
Jeśli chcesz naprawdę wykonać tą misję, to wpisz testingcheatsenabled true, enablelotlocking true, kliknij na piramidę, w dymku kłódkę, wejdż w tryb budowy, znajdź te drzwi, Shift+Ctrl+klik na drzwi - odblokuj. Wróć do gry i bach... już ok.
Jeśli nie, to inaczej ci nie pomogę :/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:54. |