![]() |
Odp: Stwórz świat
Jutro będę przeinstalowywał edytor to jeszcze sprawdzę dokładnie.
To nie była kwestia tego czy jest równo na oko, tylko jakoś klikało się i samo się złączyło :) Może ktoś inny Ci jeszcze doradzi, jak nie to jutro powinienem znać już odpowiedź ;) |
No dobra, mój poprzedni problem rozwiązałem, ale mam kolejny :) Jak zrobić, by miasto było dostępne do poprania razem z mieszkańcami? Muszę mieć gotowe miasto, potem eksportować je do gry i zaludnić. I potem co?
|
Kiedy umieszczasz domy w mieście to niech będą już zamieszkałe. To chyba jedyny sposób.
|
Tak się nie da, bo w CAW nie można ustawiać domów, w których mieszkają już simowie :) Annie zna sposób bo mi kiedyś pisała, ale ja usunąłem wiadomości nieopatrznie.
|
stwórz świat-beta i simowie
mam stwórz świat-beta, pobrałam z oficjalnej strony simów. zrobiłam bardzo ładne miasto, dodałabym do gry, ale nie cche dodawać takiego bez simów, a ich się nie da nijak wprowadzić. może to dlatego że mam bete? ale raczej nie:|
|
do tego potrzebny jest mod,inaczej się nie da,jak go znajdę,to dam linka
|
czy w stworzonych przez siebie miastach występują okazje?
i te wszystkie inne takie, jak w SV i RV itp? |
Testowałem i jakoś nie przypadło mi do gusty, niczego nie rozumiałem kompletnie. Widziałem brzeg światy i jedną gigowatą ulicę. Może pobiorę jeszcze raz jak się z nim zapoznam
|
Witam, wiem, że pytanie jest bardzo głupie, ale za nic nie mogę tego rozkminić:
Gdzie w stwórz świat beta znajdę ratusz, stadion, restauracje, spa i te inne rzeczy i czy ja mogę je w ogóle tam wstawić? |
Nie, nie możesz ich tam wstawić. Musisz zrobić działki, potem przejść w tryb edycji w grze i stawiać je już na gotowych działkach po prostu je edytując :) Pamiętaj, żeby parcele te były publiczne.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:19. |