![]() |
Odp: simy by 0lka
Mam dziwne wrażenie, że wygląda jak jakaś aktorka, ale nie mam pojęcia jaka.
W każdym razie, coś mi się nie podoba w nosie. I chyba znów te zezowate oczy :P I jeszcze coś, wydaje mi się, że simka byłaby jeszcze ładniejsza jako brunetka albo szatynka, ale to tylko moje przemyślenia :P Ale, aaach, wielbię te usta <3 I simka ma śliczny kształt twarzy, taka gładziutka jest :P Hm, to chyba tyle ode mnie. |
Jest po prostu niesamowita *-*
10/10 |
Bardzo ładna,jednak nie podobają mi się jej brwi .. jakieś takie ciut za ciemne,fryzura i kolor bosko =D
|
U ciebie nigdy nie można się rozpisać, bo simka zawsze jest idealna :P
Powiem tylko, że ten ideał ma fajne włosy :D |
Hmmmmm. Nie wiem, co napisać, może, że simka jest piękna?
Cytat:
Cytat:
|
a co ty tu jestes jakas guru, zeby komentowac to co napisalam? mi tez sie wiele wypowiedzi nie podoba, ale siedze cicho, wiec jak ci sie nie podoba to &%^$&$ ;*
co do Morgany, na ostatnim zdjeciu wyszla okropne :{ musze Ci jednakze powiedziec, ze jest sliczna. wiecej nie napisze, bo jestem wkurzona Lejdi Anique. |
dobra dziewczyny przestańcie : * nie kłócić mi się tu : P
zwei, Engang, Dastina, Sherlock, Anique i Intenso dziękuję ;) Intenso - bo jest załamana na ostatnim zdjęciu =D |
no widze, ale ona ma tam taki kartoflany nos ;p ;p ;p
|
Simka mi sie podoba.
Ale jedyna zdjecie ktore mi sie podoba to1, reszta jest taka nieudana. Ale podoba mi sie ostatnia poza, skad ja wzielas??? Ogolnie pozy sa spoka. Troszke wydaje mi sie, ze ma brzydkie brwi, ale to ciiii.- niewazne. bardzo fajnie |
Ostatnia poza - pożar w domu jej sprawiłam =D haha
właśnie tych brwi nie wiedziałam jak zrobić żeby pasowały. dziękuję :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:38. |