![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Hey. Mam pytanie. Jak mozna zmienic znak zodiaku sima? Jesli w ogole jest taka opcja. Dzieki za odp.
|
Narazie nie ma takiej opcji.
Może w jakims dodatku dojdzie. |
Zna ktoś kod żeby sim się nie starzał ??? (nie chce żeby moja simka została babciom nawet męża ani dzieci nie ma)
|
A co do tego zodiaku nie wiem jak to zrobić ale wiem jak zmienić cechy np.boi się wody czy coś... Klikasz shift i lewym przyciskiem myszki na sima..(przydaję się jak się urodzi dziecko z dziwnymi cechami )
|
A jeszcze można postarzyć swoich simów albo klikając na innego sima można go dodać do twojej rodziny (lub usunąć ten obiekt jeśli ci przeszkadza sima też..Nawet twojego )
|
Nie pisz posta pod postem, to po pierwsze.
Żeby wyłączyć starzenie się simów, wystarczy wejść w opcje -> opcje gry i odznaczyć "włącz starzenie się". |
Jak długo żyją roboty i czy w ogóle "umierają"?
|
Żyją bardzo długo, nie jestem w stanie powiedzieć ile dokładnie, ale wiem na pewno, że umierają :) a ich duch wygląda jak duch zwykłego sima - człowieka, nie robota. Mój robot po śmierci był grubasem w dresie, ale wciąż poruszał się nie jak duch, nie jak zwykły sim, tylko jak robot...
|
a moim SimBotom pasek życia doszedł do końca, a oni dalej se żyją :D . Kiedyś tak miałam też ze zwykłym Simem, w końcu zabiłam go kodem (testingcheats...) i dałam 'wywołaj zmianę wieku', bo jego dzieci już umarły a on dalej żył :P
|
jak można zrezygnować z sprawy będąc detektywem? [mam zapytać simkę o coś tam i mam ją na liście znajomych jako nieznajoma więc nie mogę zadzwonić ani nic, przeszukałam cały miasto, każdy domek i zaczynam mieć wątpliwości czy ta simka w ogóle żyje! nie wiem co robić, sprawa stoi w miejscu]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47. |