![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą
Cóż... Na przepisy mam tylko i wyłącznie pomysł z oglądaniem programu kulinarnego w TV... Albo po prostu przekopiuj księgarnię z SV :)
|
To mi wygląda na działanie moda. Ja kiedyś tak miałam gdy miałam moda na kupowanie wszystkich książek w każdym sklepie. Po instalacji któregoś nowszego dodatku znikły książki z Księgarni.
|
Ja nie mam żadnych modów na książki, a też właśnie mam problemy z księgarnią w Bridgeport. Ach, te bugi...
|
mozna tez wymieniac sie z innym simem przepisami;p albo cos bardziej pracochlonnego - stworz byle jakiego sima w sv czy gdzies, wykup nim ilestam przepisow (ofc wczesniej kod na kase) przeprowadz go do bridgeport do mieszkania simki/sima, wypakuj tam ksiazki a tamtego sima z sv usun XD
|
A ja mam problem z Wampirami ;/
Pomimo tego że został ugryziony nie przemienia się. Oczywscie została kliknięta opcja "Zaproponować Zostanie Wampirem". |
no simy zamieniają się w wampira po paru dniach?
|
Czyli masz na myśli tygodnie Simowe?
|
Mnie się Simka tak po dwóch,trzech dniach zamieniła w wampirzyce ... z tego co pamiętam *o*
|
Cytat:
|
Ale mnie ludzie normalnie olśniło... Narzekałam na brak zleceń dla zespołu. Założyłam zespół, każdy z jego członków miał zarejestrowane samozatrudnienie "zespół", ale żadnych zleceń nie było. Dopiero mnie teraz olśniło, że przecież jak mogę mieć zlecenia, skoro zlecenia są okazją, a ja mam włączone stłumienie okazji...? Lol... Nie chce mi się tego sprawdzać, bo musiałabym zagrać w Bridgeport, a tam mi się gra wiesza.
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:02. |