TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58114)

Owl Finch 22.11.2010 19:28

Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Cóż... Na przepisy mam tylko i wyłącznie pomysł z oglądaniem programu kulinarnego w TV... Albo po prostu przekopiuj księgarnię z SV :)

anie_1981 22.11.2010 20:32

To mi wygląda na działanie moda. Ja kiedyś tak miałam gdy miałam moda na kupowanie wszystkich książek w każdym sklepie. Po instalacji któregoś nowszego dodatku znikły książki z Księgarni.

Owl Finch 22.11.2010 20:38

Ja nie mam żadnych modów na książki, a też właśnie mam problemy z księgarnią w Bridgeport. Ach, te bugi...

lithium 22.11.2010 21:15

mozna tez wymieniac sie z innym simem przepisami;p albo cos bardziej pracochlonnego - stworz byle jakiego sima w sv czy gdzies, wykup nim ilestam przepisow (ofc wczesniej kod na kase) przeprowadz go do bridgeport do mieszkania simki/sima, wypakuj tam ksiazki a tamtego sima z sv usun XD

Starlight 22.11.2010 21:42

A ja mam problem z Wampirami ;/
Pomimo tego że został ugryziony nie przemienia się.
Oczywscie została kliknięta opcja "Zaproponować Zostanie Wampirem".

Chryzantem Złocisty 22.11.2010 21:44

no simy zamieniają się w wampira po paru dniach?

Starlight 22.11.2010 22:03

Czyli masz na myśli tygodnie Simowe?

BijouLilu 23.11.2010 13:16

Mnie się Simka tak po dwóch,trzech dniach zamieniła w wampirzyce ... z tego co pamiętam *o*

Owl Finch 23.11.2010 17:37

Cytat:

Napisał Starlight (Post 1328018)
A ja mam problem z Wampirami ;/
Pomimo tego że został ugryziony nie przemienia się.
Oczywscie została kliknięta opcja "Zaproponować Zostanie Wampirem".

A masz ten nastrójnik z zębami wampira "dziwnie się czuje" (coś w tym stylu, nie jestem dokładnie pewna), który nie dodaje, ani nie odejmuje, jest "brak efektu nastroju"?

anie_1981 24.11.2010 01:06

Ale mnie ludzie normalnie olśniło... Narzekałam na brak zleceń dla zespołu. Założyłam zespół, każdy z jego członków miał zarejestrowane samozatrudnienie "zespół", ale żadnych zleceń nie było. Dopiero mnie teraz olśniło, że przecież jak mogę mieć zlecenia, skoro zlecenia są okazją, a ja mam włączone stłumienie okazji...? Lol... Nie chce mi się tego sprawdzać, bo musiałabym zagrać w Bridgeport, a tam mi się gra wiesza.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:02.