TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Wampirencja 04.11.2010 22:01

Odp: Pytania i odpowiedzi.

@up: chyba to jest "tył" budynku... Spróbuj klikać nie na budynek a na "bańkę" na budynku. W końcu musisz zaznaczyć do którego przybytku ma wejść, może to jakkolwiek pomoże.
Np. okazję możesz wykonać między 12:00 a 20:00 a simka próbuje o 7 rano to zrobić.

Ktoś mi odpowiedział na problem z lokajem:
Lokaj się nie pojawia przez kolejne kilka simowych dni (brudne ubrania rosną i rosną, tak samo talerze). Ostatni się pojawił tylko na pobranie pensji poprzez chmurkę dialogową w rogu ekranu, ale nie osobiście. No i znowu zwalniam-zatrudniam-zwalniam...

A knajpki nadal nie widzę - wiem, że są po dwa-trzy miejsca w jednym budynku ale żadne to nie jest ta restauracja ;)
No nic, nie są to takie błędy, które mi utrudniają grę.
Za to wampir mi zaczął wariować. Swoje zdolności miał cały czas (dzień/noc) albo wcale i nagle wszyscy nawet ze znaczkiem serca nie chcieli się z nim witać przyjaźnie, całować, obejmować =_= Szczęście, że można go zmienić z powrotem w sima i znowu w wampira.
Gdyby nie to, że ta gra to "the sims" to bym rzekła, że czas na łatkę. Ale łatki zwykle mi psuły grę doszczętnie ;)

I tak nie żałuję kupna.

PYTANIE INNE, na luźno:
Czy można jakoś zmienić za-simienie barów? Nawet te super uczęszczane mają po 2-3 gości nie licząc ochrony i barmanów.

beata18ns 04.11.2010 22:29

tez przylacam sie do pytania o zasimienie jak bylo wyzej napisane klubow, widzialam mod ktory przedluza godziny otwarcia barow knajp itp, widzieliscie juz nowe pralki i plac zabaw ktore oferuje store? kusza mnie te pralki a glownie ten kosz na ubrania ale 1200 to troche duzo jak na taki zestaw ;/

JBronkar 04.11.2010 22:30

Niestety nie pomogło, spróbowałam co to ty napisałeś/aś. Ale powiem moja simka teraz pracuje jako strażak niedawno jechała do teatru filmowego, jest tylko jeden wejście/wyjście. Więcej nie ma, więc znowu nie mogła wejść aby gasić ogień. :( Nie wiem cokolwiek zrobię.

Saheli019 05.11.2010 08:30

O kurczaki,ale ja niedomyślna jestem! Widziałam owszem te skrzynkia,ale myślałam,że to tylko tak do dekoracji ! he he....

Wampirencja-mi tez zaczeły się pokazywać okazje z księgarnią "Zakładka" i Małą restauracją Korsykańską-oczywiście okazało się,że ich wogóle NIE MA w tym mieście,bo nawet jak biorę na podgląd mapy to nie ma gwiadki,że jest okazja. mojm zdaniem to błąd w grze. Tym bardziej,że mi czasami wyskakuje też taka okazja "Wypij drinka w klubie o nazwie...." -i nie ma nazwy klubu,albo każe mi się zaprzyjażnić z Simem,którego w ty mieście nie ma.

JBronkar 05.11.2010 10:18

Shaheli019- o nie! dobrze mówisz. Trzeba wysłać ten błąd do EA, aby zrobili nowszą aktualizacje i problem zniknie.

anie_1981 05.11.2010 10:51

Ludzie, a ja tak z innej beczki, gram niby w to PZ, niby mam Karierę też, więc powinnam mieć też budynki z Kariery, ale ja znajduję w mieście (Bridgeport) tylko komis i wysypisko śmieci. Nie widzę remizy strażackiej, ani tych innych karierowych budynków. Czy ktoś mógłby mi napisać, albo nawet dać fotę miasta, z zaznaczoną remizą? Jak daję podgląd mapy to nigdzie nie widzę ikonki remizy.

JBronkar 05.11.2010 12:07

anie 1981- miałam ten problem niedawno, to pewnie wina modów. Musiałam wykasować mod z dysku i problem zniknął. Może masz mod z internetu?

Ajka93 05.11.2010 12:22

Mam problem z dodatkiem PZ. Wszystkie budynki, kluby itp z tego dodatku cały czas migają mi na czerwono, jak wejdę w nie np simką nic nie widać cały czas czerwone ściany tych migających budynków mi to zasłaniają, nie wiem co zrobić, jak to usunąć, pomocy :(

anie_1981 05.11.2010 13:40

JBronkar To nie wina modów, tylko po prostu nie mogę znaleźć remizy, w innych miastach jest. W Twinbrook jest, w SV jest, tylko w Bridgeport nie wiem gdzie jest. Mi nie chodzi o znaczek na mapie tylko o faktyczny budynek, a u mnie w Bridgeport nie ma takiego budynku. Ludzie piszą, że jest, więc się tych ludzi pytam, gdzie konkretnie? Proszę o zdjęcie Bridgport spod widoku mapy i zakreślenie kółeczkiem, gdzie ta przeklęta remiza niby stoi.... :(

Kamis 05.11.2010 13:43

Cytat:

Napisał rocktechnika (Post 1320133)
Ja też tak już miałam kilka razy i niestety nie udało mi się ukończyć tego zadania. Zazwyczaj można było kliknąć na przycisk dot. okazji i Sim sam szedł w odpowiednie miejsce, ale w tej sytuacji nic takiego się nie działo. Anulowałam wszystkie te okazje i zaczęły pojawiać się podobne, ale dla restauracji w wieżowcu z biurem :)

To samo ^^

anie_1981 poczekaj, za jakieś pół godziny dam screena.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:14.