TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

flunssa 28.03.2011 14:15

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

sterowanie simami w szkole? chciałabym, ale raczej nie będzie. To co widzieliśmy na zwiastunie było raczej bibliteką. A szkoda.

mogliby wprodzadzić opcje ustawienia wieku wieku w CAS, czyli, że np. jeżeli wybieramy młody dorosły to pojawiał by się wtedy suwak, który pozwalałby ustalić ile jest dni do zmiany grupy wiekowej czy czegoś takiego.

Nareszcie będą spiralne schody :)

Searle 28.03.2011 14:52

Dokładny wybór wieku byłby po prostu szczytem marzeń. Powinno tak być. Albo chociaż przy poznawaniu jakiegoś sima powinna być informacja, ze ten sim ma tyle i tyle dni do zmiany grupy wiekowej. Można byłoby uniknąć sytuacji, gdy sim zakochuje się w simce, która na drugi dzień staje się emerytką.

Fajne było by też, moim zdaniem, stopniowe siwienie simów, a nie - staje się emerytem i jednocześnie siwulkiem.

anie_1981 28.03.2011 17:25

@up, zgadzam się. Ja też mam problemy z szukaniem partnera dla Sima w odpowiednim wieku. Nie ma nawet informacji w kontaktach, czy to młody dorosły, czy dorosły. Informacja o tym za ile dni poznany Sim przejdzie do następnej fazy wiekowej, byłoby wypełnieniem naprawdę dużej potrzeby.

theqatrick 28.03.2011 17:46

Na oficjalnej stronie gry The Sims 3 (angielska wersja) opublikowano news o niespodziance 31 dnia tego miesiąca. Może zapowiedzą "Pokolenia"/"Zwierzaki"... :)

anie_1981 28.03.2011 18:06

Oby! Byłoby miło. Mam nadzieję, że "niespodziankę" opublikują też na polskiej wersji strony.

anjanka 28.03.2011 18:19

a ja mysle ze to co ogłoszą 31 to nie bedzie zwiazane z tymi dodatkami...no ale zobaczymy...oby te dodatki ogłosili i że np wyjdą oba w czerwcu heh

anie_1981 28.03.2011 18:29

Wszyscy by kupili zwierzaki, a pokolenia mało kto. Oni dobrze o tym wiedzą. Dlatego pokolenia wyjdą przed zwierzakami.

muffindance 28.03.2011 19:56

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1379671)
Pożyjemy, zobaczymy. Nowa okolica raczej powinna być, a to, że na zwiastunie jest Sunset Valley o niczym jeszcze nie świadczy.

Z tego co mi sie wydaje, to w SV byl tez chyba krecony zwiastun Zwierzakow.

Moze podadza date premiery Pokolen, fajne by bylo bo 31.03 to moje urodziny i wtedy to bylby prezent, haha :D
Co do suwaka do dokladnosci wieku, tak - to by mi sie bardzo przydalo.... Ale suwak wzrostu? Oj to juz raczej nie :P

Searle 28.03.2011 21:30

A ja bym bardzo chciała suwak wzrostu. To takie mało realne, jak wszystkie simy są tego samej wysokości. Skoro jest tusza to wzrost też powinien być.

Owl Finch 29.03.2011 05:36

No właśnie, a wzrost w ogóle miał być od podstawki...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:38.