![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
Gdzie mogę znaleźć obiekty: "Tajemne Ostrze", "Rdzeń Laski Czarodzieja", "Fragment Duszy"oraz "Tajemniczy Fragment Metalu". Proszę pomóżcie, bardzo tego potrzebuję :(
Z góry dziękuję, za wszelkie informację :) |
Cytat:
|
Jestem na misji "Chcemy ksiąg, nie wojny" i mam przetłumaczyć jako ksiądz pismo jakieś książki. Nie wiem jak to zrobić. Jak klikam na to, gdzie piszesz z wszechwiedzącym to jest tylko ta opcja i badaj wszechwiedzącego. Wiecie co zrobić?
|
W misji o polowaniu na dzikie szynszyle, to jak 'przygotowac test miecza mitrylowego/adamantowego'?
|
Ponawiam pytanie...
Czy da się przejść The Sims Średniowiecze, czy mogę tworzyć pokolenia? |
po przejściu ambicji jest misja - czas wolny.wybierasz sobie postać (dostępną z tych,które wykupiłaś),i możesz nią grać bez żadnych obowiązków (poza dziennymi).
nie warto się bawić w pokolenia,bo dzieci zatrzymują się na wieku szkolnym i nie dorastają,zaś simowie się nie starzeją. |
Chryzantem Złocisty dzięki:) Jako jedyny się mną zainteresowałeś:) Takie jeszcze jedno pytanie, bez żadnych obowiązków czyli...nic nie robię czy są jakieś fajne rozrywki? Np, jakieś bitwy, jazda konno, zabawa z potworem ze studni (???) lub inne?
|
są wszystkie rozrywki,poza tym,że nie pojawiają ci się te misje do zrobienia,te obok portretu twojego sima.
możesz chodzić do miasta,jeść,spać,wyzywać na pojedynek,robić mikstury czy zbroje,rozmnażać się i romansować,itd. nie ma jazdy konno,bitew wojskowych,potwora ze studni możesz karmić mięsem i to wszystko. |
hej można zacząć misję od początku?
|
można.wróć do menu głównego,kliknij "misje" i na dole książki z aktualną misją jest przycisk "porzuć misję"
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:02. |