TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

lingueno 05.04.2011 11:05

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Gdzie mogę znaleźć obiekty: "Tajemne Ostrze", "Rdzeń Laski Czarodzieja", "Fragment Duszy"oraz "Tajemniczy Fragment Metalu". Proszę pomóżcie, bardzo tego potrzebuję :(

Z góry dziękuję, za wszelkie informację :)

tilali 05.04.2011 13:43

Cytat:

Napisał Gochulec666 (Post 1380333)
Zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Po kilku godzinach szukania nie mogę znaleźć ANIELSKIEGO ZIELA.

Zlitujcie się, bo mnie i moją medyczkę zaraz krew zaleje. -.-

Eee... proszę?

Anielskie ziele rośnie za targiem,po prawo:)

Moonrien 05.04.2011 13:44

Jestem na misji "Chcemy ksiąg, nie wojny" i mam przetłumaczyć jako ksiądz pismo jakieś książki. Nie wiem jak to zrobić. Jak klikam na to, gdzie piszesz z wszechwiedzącym to jest tylko ta opcja i badaj wszechwiedzącego. Wiecie co zrobić?

marandile 05.04.2011 14:37

W misji o polowaniu na dzikie szynszyle, to jak 'przygotowac test miecza mitrylowego/adamantowego'?

lazuryt00 05.04.2011 14:52

Ponawiam pytanie...

Czy da się przejść The Sims Średniowiecze, czy mogę tworzyć pokolenia?

Chryzantem Złocisty 05.04.2011 14:55

po przejściu ambicji jest misja - czas wolny.wybierasz sobie postać (dostępną z tych,które wykupiłaś),i możesz nią grać bez żadnych obowiązków (poza dziennymi).
nie warto się bawić w pokolenia,bo dzieci zatrzymują się na wieku szkolnym i nie dorastają,zaś simowie się nie starzeją.

lazuryt00 05.04.2011 16:52

Chryzantem Złocisty dzięki:) Jako jedyny się mną zainteresowałeś:) Takie jeszcze jedno pytanie, bez żadnych obowiązków czyli...nic nie robię czy są jakieś fajne rozrywki? Np, jakieś bitwy, jazda konno, zabawa z potworem ze studni (???) lub inne?

Chryzantem Złocisty 05.04.2011 16:54

są wszystkie rozrywki,poza tym,że nie pojawiają ci się te misje do zrobienia,te obok portretu twojego sima.
możesz chodzić do miasta,jeść,spać,wyzywać na pojedynek,robić mikstury czy zbroje,rozmnażać się i romansować,itd.

nie ma jazdy konno,bitew wojskowych,potwora ze studni możesz karmić mięsem i to wszystko.

beata9314 05.04.2011 17:36

hej można zacząć misję od początku?

Chryzantem Złocisty 05.04.2011 17:37

można.wróć do menu głównego,kliknij "misje" i na dole książki z aktualną misją jest przycisk "porzuć misję"

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:02.