![]() |
Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
na bazie psa zrobil wielkiego kota? ciekawe.. chcialabym to zobaczyc. ja mojego lisa zrobilam z psa bo on jest od psowatych ;)
|
A chciała bym też żeby można było pływać w oceaine z delfinami . :)
|
Cytat:
|
Lepiej ich nie rozmnażać, bo zrobiliby więcej błędów :P
|
Cytat:
a delfiny to byloby cos pieknego ♥ :wub: |
tez sie zgadzam :) mogliby dac do jakichs wczasow delfiny, foki, walenie, krokodyle itp :)
|
I Żeby dodali jeszcze nowe kraje . ;3 razem z egzotycznymi zwierzętami .:D
|
Wymarzone Podróże niestety są żałosne, więc dodatek do tego dodatku byłby podwójnie żałosny. Jedynie mogliby dać aktualkę, żeby w miastach wakacyjnych też pojawiały się dzikie zwierzęta. No i byłoby fajnie, gdyby dało się zabierać psy i koty za granicę. Zabieranie koni faktycznie byłoby dziwne, ale psy czy koty mogłyby jechać z Simem na wakacje. Już to sobie wyobrażam, jak kot przynosi swojemu panu krokodyla ze stawku w Egipcie...
|
W najnowszym dodatku na pewno zainwestuję w czarnego teriera rosyjskiego, którego twórcy gry... mocno - jak to powiem - spitolili. Pies to wielki, siedemdziesięcio kilowy potwór, z bardzo długą brodą, masywną klatą i cudnym włosem, a u nich to jakiś mały (wielkości yorka :P) czarny kundel. Do tego cavalier king charles spaniel, kot syberyjski oraz hanower. :)
|
ja najbardziej chciałabym mieć yorka w sims 3 :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:36. |