![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Kod boolprop snapobjectstogrid false + moveobjecs i da radę :P
Poza tym w paczkach z pozami nie ma nic skomplikowanego. Po prostu klikasz, pojawiają się opcje, wybierasz. |
Siemanko kochani, pojawil sie maly problem.
Po roku jak moglam juz wrocic do simow albo zglupialam, albo naprawde jest cos nie halo. Posciagalam juz mase dodatkow do gry, ale praktycznie wszystkie nie dzialaja! :< Nie mam pojecia dlaczego, ale w folderze EAGames -> Sims2 nie bylo folderu Downloads ( jak dobrze pamietam powinien byc). Podobno mozna stworzyc go samemu, ale jak widac chyba cos nie wyszlo, bo pewnie potrzebne sa jakies sterowniki? Proosze o pomoc, mam nadzieje, ze da sie jakos chociazby skopiowac sterowniki/ folder downloads i wowczas gdybym go 'wkleila' do swojego folderu EA wszystko by juz dzialalo jak nalezy. Nie mam pojecia czemu dodatki nie dzialaja a tego folderu nie bylo. |
Cytat:
Po co Ci sterowniki do tworzenia folderu? (lepiej wiedzieć, do czego one służą, żeby nie siać plot xD) Jeśli WIĘKSZOŚĆ (czyli nie wszystkie) nie działa, to zerknij do przyklejonego tematu niżej poświęconemu problemom z dodatkami z neta. |
Pierwsze słyszę o jakiś sterownikach do Downloadsu... Rozumiem, że próbowałaś stworzyć go samodzielnie i nie idzie, tak? Zawartość zmodyfikowaną włączyłaś? Pamiętaj, że po wykonaniu tej opcji, trzeba wyłączyć grę i uruchomić ją ponownie - dopiero wtedy ściągnięte dodatki zadziałają. Może w nazwie folderu jest literówka? A, i jeszcze jedno: folder Downloads powinien znajdować się w: Moje Dokumenty\EA Games\The Sims 2, nigdzie indziej. Napisałam dla pewności :)
|
no wszystko powinno byc na swoim miejscu i jest tak jak mowisz Heleno. dzialaja jedynie te rozpakowane i zainstalowane przez warsztat. Ani jeden pojedynczy plik - domy, meble, rosliny - nie dziala. :< nie wiem wlasnie co mam z tym robic.
|
Tesz miałem taki problem, spróbuj wszystko (rośliny,tapeety,fryzury,skiny) instalować clean installer'em
|
hm. moze faktycznie to jest sposob, bo mam tylko simpe.
Nie, niestety, ale to nic nie dalo. zreszta nawet nie mam pojecia jak to w tym cleanie zainstalowac. Makabra. przeciez folder Downloads powinien opo prostu dzialac i byc juz wczesniejw folderze EA Games - Sims2. ugh... |
Z tym cleanem to jest tak że pobierasz wklejasz do dowoland, i otwórz za pomocą clen instaler--->install ;)
A cleana pobierasz, na pulpit, rozpakuj, i otwórz :) |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.modthesims.info/download.php?t=236426 tam jest plik, który zamienia otoczenie w jedną wielką plażę ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:43. |