![]() |
Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry
Cytat:
|
Cytat:
|
Moje wrażenia z gry są narazie ograniczone, ponieważ nie spotkałam jeszcze wszystkich zwierząt, ale mogę powiedzieć, że gra mi się podoba. Ładne obiekty, ubrania wreszcie wyglądają fajnie a nowe miasto jest ładne i przejrzyste. No i boskie jest kiedy pod domem kręci się "Bezpański Pies", po czym w nocy nie można z nim nic zrobić, bo pokazuje się informacja "Bezpański pies idzie do domu" :P
|
Gra jest super. Pomijając drobne nieporozumienia związane z bezpańskimi kotami..., kotki milusie. Chcę pogłaskać kotka to nagle się wyświetla ' Bezpański kot idzie do domu '. One mnie chyba nie lubią. ^.^ Tylko jak kot bez właściciela może mieć dom? -w-
Konie też są fajne, tylko denerwuje mnie to, gdy chcę ustawić więcej przeszkód na własnej ujeżdżalni, ale to coś zajmuje tyle miejsca że się nie da. Appaloosa Plains to teraz jedno z moich ulubionych miast. Są parki dla psów, kotów i koni. Jeszcze po nocach prześladuje mnie jeden kary jednorożec o wdzięcznym imieniu - Pakun. Daję mu jasno do zrozumienia, że ja go nie chcę w mojej rodzinie, tzn. nie głaszczę go, nic z nim nie robię ale i tak przychodzi! Bo mam staw na parceli, żeby koń miał naturalny dopływ wody ^^. No, a nie chcę go z prostego powodu - miałam raz jednorożca, i jak był galop, to tak wyglądało, jakby ten koń się miał zaraz połamać i rozlecieć. >w< |
Cytat:
|
W jednej z rodzin hoduję konie i (nie wiem czy to ma związek z hodowaniem) w moim domu znalazłam gnoma-konia. To figurka konia przebranego za gnoma, w nocy się rusza, przemieszcza itd. Miał ktoś z was już taką figurkę?
|
Jak masz konie, to te figurki pojawiają się 'samoistnie'. Taki z nich pożytek, że jak ich się dużo namnoży, to można je sprzedać za +-1000 simoleonów ;)
Ja mam jeszcze tego 'zwykłego' gnoma magicznego, to zawsze się jakoś wspólnie ustawią - zazwyczaj wygląda to tak, jakby koniki chciały magicznego gnoma stratować ;) A z tego co widać, Hinata, jednorożec miał widocznie 10 poziom wyścigów i stąd jego dziwne bieganie. U mnie jest wszystko w porządku pod tym względem, ALE ja sobie nie instalowałam nowej łatki (daje ona coś w ogóle pożytecznego? O.o ) Malwina - w SV jednorożec mi się pod domem pojawiał, pomimo braku stawu ;) |
Koootyyyyy! Chciałabym mieć rodzinę złożoną z samych kotów, bez simów. ^^ Szkoda, że tak się nie da. Pomijając, że wyglądają jak pluszowe maskotki bez wąsów (zgroza), koty są absolutnie cudowne i były chyba jedyną rzeczą w TS3, o której kiedykolwiek w ten sposób pomyślałam. Bawią się w taki realistyczny sposób, biegają jak szalone po domu, sypiają wszędzie, tylko nie tam, gdzie powinny, jedzenia nie można zostawić, bo zaraz się jakiś kot zjawi, spać też spokojnie nie można... ach!
Za to za sposób, w jaki simowie podnoszą koty, powinni ich zamordować (twórców, nie simów ^^). Już widzę, jak mojego kota trzymam pod pachą, chyba bym żywa z tego nie wyszła. :P I za brak wąsów. No, ale to EA, czego wymagać. Z psami i końmi póki co bliższych kontaktów nie miałam, oprócz tego, że raz mi był pies do sesji potrzebny. A następnego dnia znalazłam pod domem gnoma... Hm. |
według mnie koty wyszły lepiej niż psy. zgadzam się z powyższą opinią :D kotki bawią się tak realistycznie, że czasem przybliżam kamerką kotka i patrzę jak słodko się bawi. :D
moi simowie rzadko mają psy, najczęściej są to koty, czasem konie. :D |
Znalazłem pandę w internecie a dokładniej na SimsVip :D
http://farm8.staticflickr.com/7152/6...d7ab9483_m.jpg http://farm8.staticflickr.com/7159/6...82b8c0ae_m.jpg http://farm8.staticflickr.com/7025/6...a865805a_m.jpg http://farm8.staticflickr.com/7169/6...e7331c01_m.jpg Podoba wam się ? :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:35. |