![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
watpie czy doczekamy sie syren. Ale ktos z EA zasugerowal ze doczekamy sie kosmitów :)
|
Harpie by raczej wgl. w simsach nie przeszły... Tak jakoś nie pasują.
Podoba mi się pomysł Anie z syrenkami w akwarium. :D |
Coś groźnie latającego by się przydało. Pegazy, hipogryfy, smoki, wiwerny etc. Harpie są za mało popularne. Mogliby pozwolić nam budować podwodne domy i miasta dla syren... Za bardzo by namieszali. Jakieś gobliny mogliby dodać oraz nowy "zawód" - kostucha. Jeszcze są demony, które mogłyby nawiedzać Simów, ale już bez przesady.
|
Smoki to by mogli dać do średniowiecza i gobliny też. Widoczne, a nie w jaskiniach czy w lesie ... Demony byłyby dobre i to kilka rodzai a nie jeden czy dwa. Pegazy .. hmm.. Sim wsiada na takiego pegaza i leci w przestworza, po czym pojawiają się dymki co tam widzi. nie nie. Jak juz to bym chciała żeby sobie fruwały nad miastem.. Dobra trochę mnie poniosło.. A tego zawodu kostuchy to nie za bardzo rozumiem. W jakim sensie? Przecież nikt nie zastąpi Mrocznego! Chyba, że jakiś asystent.. I to w formie kariery, w której kierujemy simem, a nie królicza nora.
|
O mamo, tylko nie demony... Jak już, to chyba lepsze są stwory z jasnej strony mocy... Jeszcze chwila i z Simsów zrobi się coś w stylu "Buffy pogromca wampirów"... Simy będą chodziły z kuszami na osinowe kołki, jak w Slidersach, w jednym z odcinków tak było... Gdzie klimat rodzinnej, przytulnej symulacji... Dotychczasowe mutanty były jeszcze znośne, poza wampami, ale sam fakt, że dojdą zombiaki, wiedźmy i futrzaki.... No te wróżki to jeszcze znośne, dobrze się kojarzą, mimo psotnej natury, mogą być nawet słodkie. Ja bym chciała pegaza, lub hipogryfa... Ale żeby naprawdę latało, a nie było jakąś niedorobioną imitacją.
|
Nie wiem czy wiecie, ale twórcy powiedzieli:
"No, you can’t make mummies or SimBots in CAS. We tried, but it caused a lot of problems." Tłumaczenie: "Nie, nie możesz stworzyć mumii czy SimBotów w Trybie Tworzenia Sima. Próbowaliśmy wprowadzić taką możliwość ale były z tym problemy." TO JEST JAKIŚ ŻART? Gracze mogli zrobic byle obrazki zmieniające simów w duchy i mumie a twórcy mają problemy?! Teraz to mam dowód że tam pracują byle jakie osoby z ulicy nie znające się na tym co robią... Moim zdaniem tylko się poniżyli i ośmieszyli najbardziej jak tylko można... Uszczypnijcie mnie...może to tylko sen... |
Kamil, widocznie są problemy, o których my, zwykli gracze nawet nie zdajemy sobie sprawy. Nie oszukujmy się, stworzyłbyś taką grę? Zakładam, że nie, więc nie możesz wiedzieć, z czym mogą być problemy lub nie :)
|
Ale zwykły gracz może tak zrobić a oni nie? Oo
|
Zwykły gracz może zrobić obrazek, a to nie jest aż taki problem dla miłośników grafiki ;)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:52. |