TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63785)

Kamil 15.08.2012 21:19

Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Jak dla mnie trochę za szybko spadł ten śnieg... I drzewa nie były ośnieżone o.o Z tym materacem też dziwnie zrobili, ale da się przeżyć :)

Levkoni 15.08.2012 21:22

Kamil bo ten śnieg dopiero padał więc drzewa nie zdążyły się pokryć, albo jakiś błąd, w końcu dodatek jest w trakcie tworzenia, a to było tylko demo ;p Na trailerze drzewa są ośnieżone, więc spoko. Poza tym ten śnieg został wywołany kodem (bo twórcy prezentowali lato) :)

Kamil 15.08.2012 21:25

Ale mimo wszystko za szybko spadł ten śnieg... W dwójce trzeba było dłużej poczekać zanim okolica zmieni się w zimową krainę. :P Ten sim opalony do połowy wyglądał komicznie :D

maciu67 15.08.2012 21:27

Czy ten straszny dom będzie jak np. SPA czy będzie można zobaczyć co się dzieje?

Levkoni 15.08.2012 21:44

W tym dodatku ma nie być króliczych nor, tak jak to zapowiadali twórcy, więc nie wiadomo co to będzie ten straszny dom. Wygląda jak królicza nora, ale nią nie jest. Może będzie działać tak jak wieżowce w PZ? Na razie to jest niewiadoma.

Kamil 15.08.2012 21:48

Nareszcie dopłynę simem do tej wysepki z latarnią morską w Sunset Valley :D

Levkoni 15.08.2012 21:53

Już zapowiedzieli nową okolicę w Store - Sunlit Tides. Oczywiście wzorowana na egzotyczną wyspę, specjalnie dostosowana do do CPR. A tak się tłumaczyli, że pogoda zabrała im tyle czasu, że nie będzie miasta :P Kłamcy.

Kamil 15.08.2012 21:55

Podobno w tym miasteczku będą wysepki na które będzie można tylko i wyłącznie dopłynąć, więc dlatego udostępnią pływanie w aktualizacji. :O

anie_1981 15.08.2012 21:59

Ja chcę kolejnego gameplaya! A w ogóle, to podobno pokazywali już zimę bodajże, tak mówili na tym live'ie, że "pokazywaliśmy już zimę, a teraz pokażemy wiosnę". Tyle, że nie napotkałam innego gameplaya niż tego z wiosną, z live'a. Może coś przegapiłam...

Ciekawe, czy będą jakieś interakcje z tą latarnią. Na mój gust, to kroją się poprawki do miast, przecież teraz na odleglejszych miejscach miast jest położona specjalna farba, że Simy nie mogą tam pójść. Nawet kamerą nie wszędzie da się wjechać (i bardzo dobrze, gdybym mogła zobaczyć czarną plamę dookoła mapy, to byłaby to fuszerka twórców gry).

Levkoni 15.08.2012 22:06

Annie myślę, że raczej aż takich poprawek nie będzie. Po prostu nie będziesz mogła simem płynąć dalej niż wyznacza strefa i tyle ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:53.