![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Chwila chwila. Dokładnie pamiętam jak sama Liv uczyła mnie żeby zamykać fs starsze niż 2 miesiące (co zresztą sama robiła). I dotyczy to wszystkich tematów z twórczością indywidualną, jeśli ktoś przez jakiś czas nie wstawia nowego odcinka, sima czy nie wiem czego to daje komunikat, że w najbliższym czasie nie ma zamiaru kontynuować swojej pracy. Rozwiązanie jest ok, tylko trzeba to lepiej sprecyzować w regulaminie.
|
No właśnie: co do FS, VS, OJSG czy simów, to ok, bo autor wątku go kontynuuje przez wstawianie nowych odcinków/simów, ale jeśli chodzi o dział z domami, to każdy jeden temat to jeden dom, więc uważam, że zasada 2 miesięcy nie powinna tego działu obejmować.
|
nie bijcie, ale nie wiem, gdzie to napisać :| mam małe pytanie. jak mogę znaleźć wszystkie swoje posty napisane na forum? normalna wyszukiwarka pokazuje mi tylko do 10 stron, a mi zależy na wszystkich.
|
nie wiem. czy to pomoze w znalezieniu wszystkich postow, ale na pewno znajdziesz wiecej niz sto, bawiac sie ustawieniami wyszukiwania. np. ustaw na znalezienie postow dodanych rok temu i pozniej. chyba jest tez tak ze jak jest obojetna data to mozna ustawic zeby pokazywalo od najstarszego posta, czyli od pierwszego na forum. poza tym mozna ustawic sobie konkretne podforum, w ktorym chcesz znalezc swoje posty
|
Na forum ustawiony jest pewnie limit ilości wyników na wyszukiwanie(domyślnie: 500). Można by spróbować znieść ten limit, ale nie wiem czy nie ma to przypadkiem związku z samym serwerem.
|
okej, dziękuję :) popróbuję.
|
http://i.imgur.com/OzN2ccq.png
serio ? to jakieś nowe ustawienia, czy po prostu błąd ? EDIT: już jest OK, to był chyba chwilowy błąd |
Dzień dobry :3 Możecie już mnie od banować? (Kenny McCormic-05.11.2013-naruszenie prywatnosci)
|
ban zdjęty :)
|
AUDYCJA ZAWIERA LOKOWANIE PRODUKTU
Tawariszu, administratorze, motyka. Ja rozumiem reklamować jakieś serwisy mające na celu korzyść majątkową, ale serio? Wrzucenie linka z YOUTUBE i warn za to, bo jakiś znajomy chce kliknięcia "Fajne"? Takiego warna jeszcze nie miałam, złap je wszystkie, pokemon. Regulamin znam niemal na pamięć, panie motyka. Albo sprecyzuj punkt 11 zasad ogólnych, albo się lecz. Bo jeszcze trochę a nie będzie można wrzucić żadnego obrazka z serwisu Facebook, albo linka do kawału na Joemonster (wszak tam też można dawać lajki i okejki). Pajacyk też zakazany? PS: Ex-admin podziela moje zdanie |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:03. |