![]() |
Odp: Ryzykanci
Nie wierzę ahahahahahah xD
|
lepiej uwierz :3
pytanie do CW : ja też głosuję czy nie ? |
Tak, głosujesz :)
|
ej, miało nie być na czas :< a bym sobie pograł w awanturę o immunitet :P
|
Cytat:
|
wiem, ale była też informacja, że nie będzie to zadanie typu "kto pierwszy ten lepszy" xD i tym sposobem zasiedziałem się w innym miejscu i przybyłem jak było po wszystkim :P
|
Przecież to była licytacja. :P
|
no właśnie, ale skąd ja mogłem wiedzieć, że będzie licytacja? ;))
pewnie to brzmi, jakbym miał do kogoś pretensje, ale nie mam tylko szkoda, że nie zdążyłem xD Korzystając z okazji, chciałem podziękować wszystkim za grę, chociaż czuję mały niedosyt, spodziewałem się czegoś zupełnie innego :P Cóż, mam nadzieję, że jak już wyeliminujecie wszystkich dawnych "siniaków", to zabierzecie się do uczciwej gry i że gra naprawdę będzie opierała się na ryzyku, jak nazwa sugeruje, a nie na zawieraniu sojuszów i wyszukiwaniu luk [niestety licznych] w regulaminie :D jakby ktoś jeszcze nie skumał, piszę to bo wiem, że dziś odlecę ;P i to dlatego, że należałem do drużyny, która się ze sobą nie zgrała xD Cóż, tak bywa w życie, że niektóre ziarna wyrastają, a inne zostają w ziemi :D |
UWAGA UWAGA!
Mam 1. Zauważyłam, że nieźle sobie radzicie, więc wprowadzam coś, o czym nie wspomniałam w regulaminie [chyba nikt nie będzie za to bił :<] Na forum pojawił się Ukryty Immunitet. Jeśli go znajdziesz wyślij mi jak najszybciej wiadomośc z linkiem do posta w którym on jest. Wtedy jest twój. Kiedy poczujesz się zagrożony razem z głosem wyślij mi oznajmienie, że używasz Immunitetu, wtedy wszystkie głosy na ciebie są unieważnione. Znalezienie go nie jest takie oczywiste i proste :P można zdobyc jednak wskazówki 2. Mam dla was zadanie, ale to po Radzie. Cytat:
Ta gra to sojusze, sojusze i sojusze! A jak ma się ich więcej no to tez jest ryzyko :| |
ja też uważam, że nazwa jest beznadziejna, ale raczej w tym sensie, że z ryzykantami ta gra nie ma za dużo wspólnego :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:59. |