TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia III (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66672)

Cheyenne 30.03.2014 21:57

Odp: Forumowa Mafia III

Dobranoc. :D

Rainbow 30.03.2014 21:57

- no wiesz, z miłości robi sie rózne dziwne rzeczy, ona doprowadza do szaleństwa i potrafi wywołać takie emocje o których nie mielismy pojecia, wiec tak kreweta, to mogłeś byc ty!

Cheyenne 30.03.2014 21:58

Spojrzałam na Apocalypsę z podziwem

Kędziorek 30.03.2014 21:59

- Ale to zasugerowałeś - stwierdziłam. - Ktokolwiek nam grozi, zagraża naszym rodzinom tak czy siak. Mój ojciec zna się na swojej robocie i jeśli smsy są powiązane ze śmiercią Libby to i tak jest w to wplątany. I powiedz mi, jak ty sobie z tym poradzisz? Masz jakiś pomysł, poszlaki, cokolwiek? - spytałam, czując pulsującą żyłkę na moim czole. - I szczerze, to nie wiemy czy ją naprawdę kochałeś. W końcu zerwaliście.
- Apo, jestem pod wrażeniem twojej zdolności dedukcji - uśmiechnęłam się.

Lubie 30.03.2014 22:02

nie znaliscie jej. jezeli ktos ja zabil, musiala sobie zasluzyc. robila wszystko, by dotrzec do celu. myslicie, dlaczego ze mna byla. dostala sie do sanorzadu, to zerwala.
moze i dobrze, ze umarla...
ale i tak nie bylbym w stanie jej zabic. po co mialbym sobie niszczyc zycie jakas glupia dziewczyna? wiesz co moge zrobic przez 5 lat?? na prawde duzo. a nawet gdybym to zrobil, myslicie, ze bym sobie jeszcze szkodzil dreczeniem jakichs przypadkowych nastolatkow? szkoda zycia, mojego zycia.

Cheyenne 30.03.2014 22:02

Kędzia, spokojnie- delikatnie dotknęłam jej ramienia- Zgadzam się z tobą, ale nie irytuj się przez kogoś, kto próbuje na siłę odepchnąć od siebie zarzuty.

Cheyenne 30.03.2014 22:03

Co ty powiedziałeś?! "Może i dobrze, że umarła"?! Jak śmiesz?!- podeszłam do krewetki i dałam mu z przysłowiowego liścia.

Rainbow 30.03.2014 22:04

- A dziekuje wam, miło mi - coś nam tutaj mydlisz oczy krewetko, moze sam chciales byc w samorzadzie, a teraz chcesz sobie wyeliminowac potencjalna konkurencje, czyli nas?

Kędziorek 30.03.2014 22:04

- Jestem spokojna - warknęłam. No dobra, nie byłam. - Ale dzięki - westchnęłam głęboko, starając się wziąć w garść. - Okrutne słowa jak na kogoś, kto dopiero zapewniał nas o swojej miłości do niej. Nikt nie zasłużył sobie na taką śmierć - dodałam cicho.
Spojrzałam zaskoczona na Cheyenne. Ma charakter dziewczyna.

Lubie 30.03.2014 22:05

dedukcja? po prostu mnie obwinia, bo mialem wspolna przeszlosc z ofiara.
moze wy tez macie wspolna przeszlosc z Libby? moze po prostu chcieliscie byc tak slawni jak ona, zazdrosciliscie jej tego, i po prostu ja zabiliscie?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:33.