TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=481)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67258)

xviraszka 22.09.2014 05:03

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał Volturia (Post 1832941)
:( jak sciagac downloadsy do gry? badz wlasna muzyke ? ( troche nie kminie tego co dzieje sie w EA w Moich dokumentach :P )

wklejasz do Documents\Electronic Arts\The Sims 4\Mods\packages

z muzyka niestety nie pomoge bo nie wiem ;)

Cytat:

Napisał FrAiSe^^ (Post 1832963)
Witam :)
Mam takie pytanko, jak rozroznic nastolatkow od doroslych? Jest tak, ze moj nastolatek nie ma ZADNEJ znajomosci ze swojej grupy wiekowej :/ Za kazdym razem gdy jakis Sim przechodzi obok mojego domu, klikam i nawiazuje kontakt ale okazuje sie, ze to dorosly. No nie moge jakos trafic na nastolatkow, czy u was tez tak jest?

tez mam ten problem :(( a w szkole nigdy nikogo moja simka poznac nie moze :|

Sciagał ktoś tatuaze do gry i fryzury ? Bo pobrałam dość dużo i ani jednej rzeczy nie mam:|

Björk 22.09.2014 05:55

Muzykę się wkleja do Elektronic Arts/The Sims 4/ Custom Music

Volturia 22.09.2014 11:38

dzieki wam wielkie :3 jakby cos bylo nie tak od razu bede pytac dalej :D

rybakus 22.09.2014 20:07

Waga

Słuchajcie. jak można odchudzić sima? Sim wraz z wiekiem tyje. Daje mu różne ćwiczenia a on zamiast chudnąć tylko nabiera mięśni.

Hazza69 22.09.2014 21:07

Odp: Waga

Cytat:

Napisał rybakus (Post 1833054)
Słuchajcie. jak można odchudzić sima? Sim wraz z wiekiem tyje. Daje mu różne ćwiczenia a on zamiast chudnąć tylko nabiera mięśni.

Od chudnięcia jest bieżnia,a od mięśni jest te drugie. Niech twój sim biega i uprawia jogging, a w końcu schudnie.

Piwusia 22.09.2014 21:42

Też na początku nie wiedziałam dlaczego moje Simy tyją mimo, że się nie przejadają. Okazało się, że nawet jedząc normalnie, ale nie ćwicząc dość szybko przybiorą na wadze. Sim schudnie uprawiając jogging i biegając na bieżni. :p Dopilnuj też, by częściej sięgał po jogurty i sałatkę niż po kaloryczne potrawy. :p

Altaria 23.09.2014 11:48

Ludzie, pomóżcie, bo głupieję. Skąd ja mam brać rośliny? Zamówiłam co było do zamówienia, obleciałam krok po kroku wszystkie dostępne tereny i dalej mam mniej niż połowę odkrytych roślin. Jeszcze mi przypadkiem śmieciowa roślina wyrosła i to tyle. Rozumiem że mogła bym jedną, dwie pominąć, ale aż tyle. Help?

Mamełe 23.09.2014 15:08

Cytat:

Napisał Altaria (Post 1833068)
Ludzie, pomóżcie, bo głupieję. Skąd ja mam brać rośliny? Zamówiłam co było do zamówienia, obleciałam krok po kroku wszystkie dostępne tereny i dalej mam mniej niż połowę odkrytych roślin. Jeszcze mi przypadkiem śmieciowa roślina wyrosła i to tyle. Rozumiem że mogła bym jedną, dwie pominąć, ale aż tyle. Help?

Lataj w kosmos, grzeb w śmietniku, czasem nasiona wyskakują podczas łowienia ryb. Nie wiem cz z krzyżowania coś wychodzi, bo u mnie szczepienie daje tylko efekt taki, że na jednej roślince rosną różne

simsypolska 23.09.2014 15:53

Odp: CO to jest

Cytat:

Napisał jatomamx3 (Post 1832926)
próbowałaś dać "zapisz jako..." zamiast "zapisz" ?

tak jak kolwiek chcę zapisać grę ten błąd mi wyskakuje nie wiem już od czego. reinstal też nie wchodzi w grę bo zrobiłem.

bouffe 23.09.2014 16:53

Nie wiem, gdzie zadać to pytanie w dziale The Sims 4 ale chciałam się zapytać, czy ktoś się orientuje, czy w Empiku nadal jest The Sims 4 do kupienia za 139 zł?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:30.